Cum sa instalezi Android pe iPhone

[vimeo]http://vimeo.com/11189252[/vimeo]

Saptamana aceasta v-am prezentat primul video cu Android OS 1.6 ruland pe un iPhone 2G si acum va prezint si primul video tutorial care ii invata pe cei dornici de a testa modul in care Android OS se impaca cu iPhone-ul.

Acest video este DOAR pentru cei cu cunostinte avansate de linux si DOAR pentru cei care au un iPhone 2G, e singurul device pe care functioneaza momentan Android-ul insa se lucreaza intens la portarea sa pe iPhone 3G si pe iPod Touch-uri.

Pe langa video gasiti aici un tutorial extrem de bine structurat cu toti pasii care trebuie parcursi pentru a instala cu succes Android OS 1.6 pe iPhone 2G,  insa revin cu atentionarea de a nu va apuca de instalat Android daca nu aveti cunostinte avansate de linux, deasemenea va rog sa nu ma intrebati cum puteti instala mai simplu sau orice alte intrebari legate de instalare deoarece nu am un iPhone 2G pe care sa testez Android.

Procesul este destul de complicat si nu prevad o simplificare a acestuia prea curand, totusi daca va fi portat si pe iPhone 3G cine ar dori sa-l testeze?