Prima Pagina Apple iPhone 4 pe 23 iulie in Canada? Dar Romania?

iPhone 4 pe 23 iulie in Canada? Dar Romania?

O sursa anonima din cadrul unui mare operator de telefonie mobila din Canada a oferit informatii care indica faptul ca Apple ar putea lansa iPhone 4 oficial in Canda pe data de 23 iulie, si probabil va deschide pre-comenzile cu 7-9 zile inainte. Informatia a fost oferita site-ului electronista, un site in care Dev Team si-a pus increderea pana acum deci un site credibil iar informatia aceasta ar putea fi destul de corecta. Daca Apple va lansa iPhone 4 in canada pe 23 iulie atunci e foarte probabil ca si celelalte tari din valul 2 sa lanseze iPhone 4 in aceeasi zi insa totul ramane la decizia celor de la Apple.

Totusi site-ul Orange din Elvetia contine informatii potrivit carora iPhone 4 ar urma sa fie disponibil incepand cu 31 iulie, insa eu as merge pe data de 23 iulie deoarece ar fi o lansare de week-end, adica ar intra in procedura de lansare a produselor a celor de la Apple.

In Romania Orange a inceput sa promoveze iPhone 4 de mai bine de o saptamana pe site-ul oficial, asta in conditiile in care alti operatori de telefonie mobila din alte tari in care iPhone 4 ar urma sa ajunga in iulie, si nu august cum e cazul nostru, nu au facut nici un pas in acest sens. Ar putea Orange sa lanseze iPhone 4 in Romania inaintea datei promovate initial de Apple? Nu vad de ce nu, iar informatiile primite pe canale neoficiale de cei de la Orange par sa sugereze acest lucru.

LIKE
Articolul anteriorCut My SIM – utilitarul pentru taiat cartele micro-SIM
Urmatorul articolAplicatii gratuite sau la pret redus 29-06-2010