iPhone 4 pe 23 iulie in Canada? Dar Romania?

O sursa anonima din cadrul unui mare operator de telefonie mobila din Canada a oferit informatii care indica faptul ca Apple ar putea lansa iPhone 4 oficial in Canda pe data de 23 iulie, si probabil va deschide pre-comenzile cu 7-9 zile inainte. Informatia a fost oferita site-ului electronista, un site in care Dev Team si-a pus increderea pana acum deci un site credibil iar informatia aceasta ar putea fi destul de corecta. Daca Apple va lansa iPhone 4 in canada pe 23 iulie atunci e foarte probabil ca si celelalte tari din valul 2 sa lanseze iPhone 4 in aceeasi zi insa totul ramane la decizia celor de la Apple.

Totusi site-ul Orange din Elvetia contine informatii potrivit carora iPhone 4 ar urma sa fie disponibil incepand cu 31 iulie, insa eu as merge pe data de 23 iulie deoarece ar fi o lansare de week-end, adica ar intra in procedura de lansare a produselor a celor de la Apple.

In Romania Orange a inceput sa promoveze iPhone 4 de mai bine de o saptamana pe site-ul oficial, asta in conditiile in care alti operatori de telefonie mobila din alte tari in care iPhone 4 ar urma sa ajunga in iulie, si nu august cum e cazul nostru, nu au facut nici un pas in acest sens. Ar putea Orange sa lanseze iPhone 4 in Romania inaintea datei promovate initial de Apple? Nu vad de ce nu, iar informatiile primite pe canale neoficiale de cei de la Orange par sa sugereze acest lucru.

1 COMENTARIU