Cut My SIM – utilitarul pentru taiat cartele micro-SIM

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zedkHEUA8b0[/youtube]

Cut My SIM este un fel de capsator cu ajutorul caruia puteti taia o cartela normala dupa dimensiunile exacte a unei cartele micro-SIM pe care mai apoi o veti putea folosi in iPhone 4 sau iPad fara nici o problema. Utilitarul acesta exista de cateva luni insa abia acum va incepe distributia acestuia, astfel ca de pe data de 30 va pleca primele 3 loturi de comenzi pentru cei care au facut pre-comanda iar pe 15 iulie va fi disponibil un al patrulea lot pentru cei care fac pre-comanda de acum.

Cut My SIM vine si cu un accesoriu denumit “Back to normal” care practic imita o cartela normala insa are un locas unde puteti introduce micro-SIM-ul facut de voi si astfel veti putea folosi cartela cu orice telfon normal iar cand doriti sa o folositi cu un terminal ce accepta doar micro-SIM-uri o scoateti din locas si o introduceti in terminal.

Cut My SIM costa 20€ fara taxele de transport incluse insa pentru cei care nu sunt pe Orange sau Vodafone s-ar putea dovedi a fi o achizitie buna deoarece restul operatorilor din Romania nu dau semne ca s-ar grabi sa adopte acest tip de cartele.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul oficial.