Primul spot publicitar pentru Windows Phone 7

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9ROL2_czpW0[/youtube]

Aceasta este prima reclama facuta de Microsoft pentru noul Windows Phone 7. In mare stiati deja cum va arata telefonul asa ca nu sunt mari surprize din acest punct de vedere, iar eu raman la parerea mea : sistemul e facut intr-un mod destul de ciudat pe care multi nu il vor intelege. Reclama aceasta este una tematica pentru ca a fost rulata inaintea ecranizarii filmului “Lawrence of Arabia” la “Secret Cinema” in Londra.

Microsoft are pregatita o campanie de promovare foarte agresiva si e pregatita sa “arunce” aproape jumatate de miliard de dolari pentru a promova noul sistem de operare si noile telefoane. Nu seamana cu spoturile publicitare facute de Apple, si sincer sa fiu mi se pare destul de seaca.

17 COMENTARII

  1. ” Reclama aceasta este una tematica pentru ca a fost rulata inaintea ecranizarii filmului “Lawrence of Arabia” la “Secret Cinema” in Londra.” atat se vrea, nu o prezentare extinsa, e doar un preambul.
    @zaone daca scriai ” Nu seamana cu spoturile publicitare facute de Apple, DAR sincer sa fiu mi se pare destul de INTERESANTA.” sunt sigur ca posturile care ar fi urmat iti cantau in struna (subliniez: tu nu ai nici o vina), dar asa, au sarit toti sa muste din microsoft, insa eu cred ca ii musca de unde chiar ii doare, adica in fund de parerile lor.

  2. mai @traian unde ai citit ca eu as fi zis despre reclama ca e reusita sau nu?! asa “original”(?!) mare cum ma dau (sau nu ma dau) astept de la tine sa te scremi cu o idee mai buna pt reclama, fiindca tu poti, esti cu adevarat original, minunatule.

  3. eu unul m-am cam saturat de apple fanboys …….

    si sunt utilizator iphone dar sa fim seriosi cum apare unul de la concurenta sariti toti pe el

  4. @glm ai zis ca daca zaone zicea ca e interesanta, ziceam si noi la fel, zicandu-ti ca “tre sa fii tampit sa zici ca reclama este reusita” doar te-am contrazis.
    Si ca sa nu incepem cu certurile am sa te rog sa-ti tii comentariile sarcastice acasa.La ce te astepti cand zici de cineva ca e lipsit de personalitate si fara o parere proprie….?

  5. @cashix nu-ti doresti sa scoata altii in afara de apple ceva bun si mai ieftin? nu ar fi in avantajul tau, ca si consumator? deci: e liber la speranta… i hope windows 7 mobile, meego and even android will do better. si… da, ios getting better.

  6. @Traian nu am obiceiul sa ma cert (decat in idei), dar iti trebuie putina subtilitate ca sa intelegi ca eu condamnam spiritul de turma al unora (te simti si tu) care fac exact ce faceau la inceput foarte multi cand se repezeau “la gatul” lui apple atunci cand lansau iphone first time si ii luau la misto, peste ani produsul iphone dovedindu-se de mare succes.
    Daca tu, lejer, numesti pe unii “tampiti” eu nu pot face acest lucru, sunt prin constitutia mea un tip elegant caruia nu-i place sa jigneasca, asa cum fac unii care au o personalitate prea puternica si cu pareri prea proprii si, adaug eu, profund subiective si inadecvate.

  7. Pai din intamplare in “turma” asta eram si eu, care mi-am spus o simpla parere despre o reclama, putea sa fie si a apple-ului, microsoftului sau al Daciei :)) si m-am simtit jignit la afirmatia ta.
    Degeaba zici ca esti “un tip elegant caruia nu-i place sa jigneasca” pentru ca te contrazice primul post al tau..
    Cand am zis chestia cu “tre’ sa fii tampit” nu m-am referit absolut la nimeni, a fost doar un fel de-a spune…

  8. @cashix4 , nu , pentru ca am deja un iphone si sunt f multumit de el asa ca nu are rost sa arunc cu banii pe un nou device insa daca nu as avea logic ca as incerca un microsoft phone cu w7mobile