Prima Pagina aplicatii VideoLAN explica de ce VLC Player ar putea fi retrasa din AppStore

VideoLAN explica de ce VLC Player ar putea fi retrasa din AppStore

V-am spus acum cateva zile ca developerii aplicatiei VLC Player se gandesc serios la retragerea aplicatiei din AppStore deoarece licenta sub care este dezvoltata aceasta aplicatie intra in conflict cu regulile din AppStore. V-am explicat in acel articol detaliile intregii povesti asa ca nu are rost sa mai intru in ele acum. Astazi unul dintre dezvoltatorii aplicatiei a publicat un e-mail in care explica in detaliu toate piedicile legale din cauza carora Aplicatia aceasta ar putea fi retrasa definitiv din AppStore. Din acest e-mail reiese ca Apple ar trebui sa faca niste modificari in regulile sale pentru ca aplicatia VLC sa ramana in AppStore insa dupa cum o stim deja pe Apple nu prea cred ca ii va interesa daca VLC Player este sau nu in magazinul lor de aplicatii.

Daca VLC Player este o aplicatie utila si o folositi in mod curent atunci sfatul meu este sa o salvati undeva in PC deoarece in viitorul apropiat este foarte posibil sa nu o mai gasiti disponibila pentru download in AppStore.

 • Jder

  Sa o in cydia.. Sau gasit ei sa se certe cu apple de parca ei le-ar da lor banii pierduti

 • Andrei

  Cum salvez aplicatia pe PC. Am un ipod touch 4 nejailbrakuit. 🙂

 • @Andrei: Dai click dreapta pe ea in iTunes si selectezi show in explorer.

 • code4power

  Sincer pe pc si mac VLC imi este utila dar pe iPhone NU! Pentru iPhone am o aplicatie mult mai buna care imi citeste toate fisirele video, audio si fisierele de SUBTIRARE (.sub, .srt). Deci… fuck off VLC!!! :))

 • sau pur si simplu cauti aplicatia pe alte trackere cu aplicatii hackuite….sunt o gramada 😛 ( nu dau nume ca sa nu se considere reclama)

 • Guitz

  ce aplicatie recomanzi pentru iphone gen vlc, care sa citeasca majoritatea fisierelor video, audio si subtitrari?

 • Radwkw

  mie-mi trebe ceva gen vlc care sa vada mkv + subs
  ce-mi recomanzi

 • @Guitz: CineXPlayer sau OPlayer.