Prima Pagina aplicatii iOS 4.2 aduce posibilitatea de a primi SMS-uri pe iPad!

iOS 4.2 aduce posibilitatea de a primi SMS-uri pe iPad!

Credeati ca pentru a vedea un mesaj SMS pe iPad ar trebui sa faceti jailbreak? Ei bine think again! Se pare ca in iOS 4.2 GM Apple a introdus posibilitatea de a primi mesaje de tip SMS! Deocamdata aceste mesaje pot fi trimise doar de catre operatorii de telefonie mobila, dupa cum prea bine vedeti si in poza de mai sus, insa sunt sigur ca vor fi disponibile diverse tweak-uri in Cydia care vor permite chiar si trimiterea de SMS-uri fara nici o problema. Defapt in Cydia exista deja aplicatii care va permit sa faceti acest lucru insa odata cu iOS 4.2 tableta iPad va avea aceasta functionalitate instalata nativ de iOS si nu veti fi nevoiti sa faceti jailbreak pentru ea.

Totusi deocamdata doar operatorii de telefonie mobila vor putea trimite mesaje de tip SMS, insa vad ca in ultima vreme Apple s-a obisnuit sa implementeze in iOS tweak-urile din Cydia asa ca poate in viitor vom avea o aplicatie SMS si pentru tableta iPad. Pana una alta aceasta noua functionalitate este disponibila doar pe iPad 3G deoarece e singura care permite inserarea unei cartele SIM.

  • eu folosesc swirly sms si merge super.

  • Tigris Regalis

    @zaone: Activarea funcției de SMS nu mi se pare a fi introducerea unui tweak din Cydia în iOS, atâta timp cât această funcție există pe iPhone și a fost doar dezactivată pe iPad (ce a fost mai întâi, iPhone sau Cydia, oul sau găina?).

    Dar dacă mă gândesc mai bine, cred că ai făcut o glumă … nu?

  • Nu, ai inteles gresit. Ma refeream la faptul ca Apple implementeaza nativ in iOS functii care acum pot fi activate doar din Cydia.