Prima Pagina Apple iOS 4.3 programat pentru lansare maine?

iOS 4.3 programat pentru lansare maine?

Initial zvonurile cu privire la lansarea iOS 4.3 au aparut imediat dupa disponibilitatea iOS 4.2.1 si anuntau data de 13 decembrie ca si data pentru lansarea acestei noi versiuni a sistemului de operare. Atunci se spunea ca Apple va lansa o publicatie digitala disponibila exclusiv pentru iPad iar iOS 4.3 va fi lansat pentru a introduce posibilitatea de a face abonari online direct din aplicatie. Intre timp data de 13 decembrie a fost atribuita lansarii noului Mac AppStore si lansarea iOS 4.3 a cazut in derizoriu. Astazi a aparut un nou zvon care indica faptul ca iOS 4.3 ar putea fi lansat pe 9 decembrie(maine) si va aduce acest nou sistem de abonari plus cateva bug fixes pentru iOS 4.2.1.

Parerea mea este ca Apple ar putea lansa pana la anul nou o versiune noua a iOS insa ma gandesc, ca va fi vorba despre iOS 4.2.2 si nu 4.3 deoarece update-ul va include doar bug fixes si noul sistem de abonari. Apple “salveaza” versiunea 4.3 a iOS pentru tableta iPad 2 care va veni cu multe functii noi si implementarea acestora in iOS ar necesita cu siguranta un update important pentru sistemul de operare. Oricum ar fi aveti mare grija pana la Craciun deoarece e posibil ca Apple sa scoata o noua versiune a iOS si sa blocheze ori jailbreak-ul ori(desi e foarte greu de crezut) decodarea sau de ce nu posibilitatea de a face update la noua versiune a iOS.

  • Pingback: Tweets that mention iOS 4.3 programat pentru lansare maine? -- Topsy.com()

  • Nici eu nu pot crede ca Apple va lansa 4.3 maine. 4.3 inseamna destul de multe functii noi deci e nevoie iar de cel putin o saptamana pentru developeri sa-si aduca aplicatiile la stadiu functional pe noul OS si asa mai departe. Nu au cum sa il lanseze maine. In schimb asteptam cu nerabdare MacAppstore-ul care cred ca e aproape… poate maine.