Prima Pagina Apple 1,5 milioane de terminale Windows Phone 7 vandute pana acum

1,5 milioane de terminale Windows Phone 7 vandute pana acum

10

La mai bine de 2 luni de la lansarea terminalelor Windows Phone 7, Microsoft anunta primele cifre oficiale cu privire la numarul de terminale vandute pana acum. Doar 1,5 milioane de terminale Windows Phone 7 au fost vandute pana acum prin intermediul celor peste 60 de operatori din cele peste 30 de tari unde terminalul este comercializat in prezent. Cifra este neasteptat de mica avand in vedere ca exista 10 modele de terminale cu Windows Phone 7 pe piata.

In contrast cu cifrele celor de la Microsoft, Apple a inregistrat in jur de 1.7 milioane de pre-comenzi pentru iPhone 4 in doar 3 zile de la deschiderea lor. Marea diferenta dintre iPhone 4 si terminalele cu Windows Phone 7 sta in faptul ca primul este un terminal cu un sistem de operare matur dar si cu o puternica echipa de PR in spate, iar terminalele WP7 au un sistem de operare nou, imatur pentru care exista putine aplicatii si pe care deocamdata nu toata lumea doreste sa il testeze.

Peste 2 – 3 ani Windows Phone 7 va deveni un sistem de operare intr-adevar competitiv iar Apple si Google vor trebui sa fie mult mult mai atente la ce lanseaza pe piata.

REDMOND, Wash. – Dec. 21, 2010 – There is one phrase that Achim Berg uses repeatedly to describe the new Windows Phone 7.

Another is phone manufacturer sales – phones being bought and stocked by mobile operators and retailers on their way to customers. We are pleased that phone manufacturers sold over 1.5 million phones in the first six weeks, which helps build customer momentum and retail presence