Prima Pagina Dev Team redsn0w 0.9.7 disponibil in curand, va fi unica solutie de untethered jailbreak...

redsn0w 0.9.7 disponibil in curand, va fi unica solutie de untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1

Azi dimineata am scris un articol in care va vorbeam despre acuzatiile aduse la adresa celor de la Dev Team care se vad acum atacati de fostii colaboratori ce i-au ajutat in dezvoltarea solutiilor de jailbreak. Printre tweet-urile date pe contul sau de pe Twitter, MuscleNerd a facut o afirmatie destul de interesanta cu privire la actuala solutie de untethered jailbreak. Se pare ca jailbreak Monte, metoda dezvoltata de Dev Team pentru a face untethered jailbreak pe iOS 4.2.1, ar putea fi folosit si pentru viitorul iOS 4.3.

Dev Team a anuntat deja ca redsn0w 0.9.7 pentru Windows va fi disponibil in curand pentru testare insa desigur ca va functiona doar pentru cei care au SHSH pentru iOS 4.2 beta 3 in Cydia si iOS 4.2 beta 3 descarcat in PC. Aceste versiuni beta a redsn0w cauzeaza destul de multe probleme utilizatorilor asa ca va recomand sa nu le folositi decat daca sunteti dispusi sa faceti restore-uri frecvente.

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/MuscleNerd/status/21428468835164161″]

In alta ordine de idei, MuscleNerd a anuntat ca, comex nu mai lucreaza la dezvoltarea unui exploit pentru iOS 4.2.1 si il va pastra pe cel actual pentru iOS 4.3. Deci redsn0w 0.9.7 va fi singura metoda de a face untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1 si e foarte probabil ca persoanele care nu au SHSH pentru iOS 4.2 beta 3 sa nu poata folosi aceasta versiune a redsn0w.

iOS 4.3 ar trebui sa apara odata cu lansarea iPad 2, adica undeva prin februarie – aprilie 2011, deci mai avem de asteptat.

 • Share it please.

 • DjCultus

  eu am salvat shsh beta…dar ma intereseaza unlock …dupa ce apare ii dau go la proces 🙂

 • tataica

  e clara treaba . deci si jb de doamne ajuta si unlockul numai in februarie – aprilie o sa apara. asta pt ca citind azi dimineatza pe twitter o declaratie a lui sherif hashim care pur si simplu ma revoltat ca si cum lumea sa nu mai intrebe pt ca solutia nu este gata nici macar pt testari, asta inseamna ca progresul in ceea ce priveste decodarea este undeva la 0% .si ceva ma face sa cred ca nici nu se lucreaza sau nu sa lucrat niciodata la o solutie de decodare pt i4 . ei asteptand probabil lansarea noului ios din primavara. rusinos

 • cand apare ios 4.3 o sa zica ca au solutie de jb ptr ios 5 :)) si pastreaza unlocku ptr mai tarziu

 • sal zaone am si eu o intrebare daca poti sa ma ajuti eu am un iphone 4 cumparat cosmote si are vresiunea de ios 4.2.1 pot sa il trec la 4.1 pt ca vreau si eu sa am installos si etc .

  jailbreak pt versiunea asta nu apare din cate am inteles eu ca trebuia sa am mai demult shsh salvat si etc .

  ce pot sa fac ???

 • Nu poti trece la 4.1, insa daca te uitai aici : http://www.zaone.ro/tabel-jailbreak-si-decodare/ aflai cu ce poti face jailbreak. E marcat cu rosu totusi acest tabel.
  @Urdes Ionut: iOS 5, iPhone 5, etc.

 • softerist

  @zaone, ar fi bine sa pui in tabel si o coloanda cu downgrades.

 • Timp sa am.

 • mircea

  eu am reusit sa trec fara probleme de la ios 4.2.1 la ios 4.1
  iti trb tiny umbrella sa ai salvate in cydia shsh la ios 4.1 ,ios 4.2.1 si ios 4.2b3

 • fofo

  deci??? unlock pentru 4??? sa inteleg ca numai prin feb sau mai tarziu??? 🙁

 • Am spus eu ceva legat de asta?

 • eqro

  z, cum fac downgrade de la 4.2.1 la 3.1.3, ca doar la ala am salvat shsh ?

 • Depinde ce terminal ai.

 • eqro

  3gs bootroom nou.

 • Tigris Regalis

  E o păcăleală cu exploit-ul păstrat pentru mai târziu, așa au zis și înainte de 4.2 și după apariția acestuia din cele “câteva zile” promise inițial s-au făcut luni de zile. Amână termene nu pentru că păstrează soluțiile pentru alte ocazii, ci pentru câ NU EXISTĂ SOLUȚII, cel puțin deocamdată, însă speră că vor găsi ceva până la următorul termen anunțat. Probabil că vom rămâne și atunci, ca și acum, doar cu SPERANȚA.

 • Pingback: comex inca lucreaza la o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1()