redsn0w 0.9.7 disponibil in curand, va fi unica solutie de untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1

Azi dimineata am scris un articol in care va vorbeam despre acuzatiile aduse la adresa celor de la Dev Team care se vad acum atacati de fostii colaboratori ce i-au ajutat in dezvoltarea solutiilor de jailbreak. Printre tweet-urile date pe contul sau de pe Twitter, MuscleNerd a facut o afirmatie destul de interesanta cu privire la actuala solutie de untethered jailbreak. Se pare ca jailbreak Monte, metoda dezvoltata de Dev Team pentru a face untethered jailbreak pe iOS 4.2.1, ar putea fi folosit si pentru viitorul iOS 4.3.

Dev Team a anuntat deja ca redsn0w 0.9.7 pentru Windows va fi disponibil in curand pentru testare insa desigur ca va functiona doar pentru cei care au SHSH pentru iOS 4.2 beta 3 in Cydia si iOS 4.2 beta 3 descarcat in PC. Aceste versiuni beta a redsn0w cauzeaza destul de multe probleme utilizatorilor asa ca va recomand sa nu le folositi decat daca sunteti dispusi sa faceti restore-uri frecvente.

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/MuscleNerd/status/21428468835164161″]

In alta ordine de idei, MuscleNerd a anuntat ca, comex nu mai lucreaza la dezvoltarea unui exploit pentru iOS 4.2.1 si il va pastra pe cel actual pentru iOS 4.3. Deci redsn0w 0.9.7 va fi singura metoda de a face untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1 si e foarte probabil ca persoanele care nu au SHSH pentru iOS 4.2 beta 3 sa nu poata folosi aceasta versiune a redsn0w.

iOS 4.3 ar trebui sa apara odata cu lansarea iPad 2, adica undeva prin februarie – aprilie 2011, deci mai avem de asteptat.