Prima Pagina custom ipsw Video: Pac-Man implementat in sn0wbreeze, te vei putea juca in timp ce...

Video: Pac-Man implementat in sn0wbreeze, te vei putea juca in timp ce faci un custom ipsw

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BPUdSwJ3qFo[/youtube]

iH8sn0w pregateste lansarea noii versiuni a sn0wbreeze care va permite posesorilor de iPhone sa faca un custom ipsw cu care sa faca update la iOS 4.2.1 fara a face update de baseband. Noua versiune a programului ar trebui sa apara in curand si va veni cu cateva functii noi pentru utilizatorii de Windows. Cea mai importanta este Baseband Preservation Mode care va da posibilitatea utilizatorilor sa aleaga daca vor ca acel custom ipsw sa pastreze baseband-ul intact in timpul update-ului sau nu. Cea de-a doua modificare interesanta costan in implementarea jocului Pac-Man in sn0wbreeze si in timp ce programul face custom ipsw-ul noi vom putea juca Pac-Man.

Nu se stie cand va fi disponibila noua versiune a sn0wbreeze insa este singurul program cu ajutorul caruia putem face un custom ipsw din Windows.

 • Toni

  ih8sn0w are prea mult liber, in loc sa-si faca o interfata ca lumea la sn0wbreeze baga jocurile in el.

 • jubyl3r

  mi se pare inutila introducerea jocului Pac-Man in sn0wbreeze, daca te plictisesti joci unul din calculator un solitaire etc…nu vad utilitatea. Mai bine ar optimiza aplicatia si mai putine bug-uri!

 • kendo0

  Mincinos ih8sn0w ฤƒsta.

 • DjCultus

  Ce sa te astepti de la un “copil” ๐Ÿ˜‰ …

 • Asta este, de el depind multi.