Concurs: Castiga unul dintre cele 4 coduri gratuite pentru jocul Angry Birds Rio

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-7gIpfrQdAI[/youtube]

Angry Birds Rio, noua versiune a popularului joc special facuta pentru filmul Rio, este in sfarsit disponibil in AppStore in AppStore Romania incepand de aseara. In Angry Birds Rio, Rovio ne prezinta povestea a 2 pasari care au fost capturate de o grupare de hoti de animale, totul fiind facut dupa scenariul filmului Rio care va fi disponibil in curand in cinematografe. Jocul se intinde pe parcursul a 60 de nivele care vor fi progresiv deblocate de catre cei de la Rovio intr-o maniera similara jocului Angry Birds Seasons, insa pentru Rio deblocarea se va intinde pana in luna noiembrie a anului 2011.

M-am gandit ca ar fi interesant sa va ofer posibilitatea de a castiga acest joc asa ca eu voi pune la bataie cele 4 coduri. Pentru a participa trebuie sa ma urmariti pe Twitter sau pe Facebook, sa dati un retweet sau un share acestui articol pe contul vostru folosind butoanele de mai jos si sa lasati un comentariu cu textul Particip. Va rog sa comentati logandu-va cu contul vostru de FaceBook sau Twitter. Voi verifica, conturile castigatorilor sa vad daca au dat retweet sau share iar cei care nu au facut acest lucru vor pierde premiul. Va urez mult noroc!

Concursul se va incheia maine la ora 12:00.

UPDATE: Iata si castigatorii : Neacsu DanielconfirmatAdidescalificat, Andrei Neacsudescalificat, Stick3rdescalificat. De la ultimii 3 am nevoie de adresa de Facebook sau contul de Twitter pe care ati dat share/tweet articolului. Daca pana diseara la ora 0:00 nu mi le dati va voi descalifica si voi alege alti castigatori. Puteti trimite la zaone@zaone.ro adresa conturilor respective.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f3SkFRlDE4Q[/youtube]

UPDATE 2 : Dupa a doua runda de extrageri am reusit sa mai adun 2 oameni care au respectat regulile. Cei extrasi sunt : Serban Adriandescalificat, Kolin Yankersonconfirmat, MariusMconfirmat.

Si dupa a 3-a extragere am reusit sa confirm si ultimul castigator : TDk. Codurile vor pleca astazi catre castigatori. Obisnuiti-va cu acest sistem pentru va il voi mai folosi la unele concursuri si voi continua sa nu ofer coduri celor care nu respecta regulile.

182 COMENTARII

  1. Cititi regulile, trebuie sa ma urmariti pe Twitter/Facebook si sa dati share inainte sa lasati un comentariu, stiu ca multi dintre voi nu au facut asta si daca vor fi selectati vor fi descalificati pe loc fara nici un regret.

  2. zaone nu ai clienti pe Twitter sau pe Facebook? ce e cu regula asta stupida? adica nu pot sa particip decat daca folosesc aplicatiile astea lame?