Video: Cum sa activezi gesturile multitouch pe tableta iPad sau iPad 2 cu iOS 4.3/4.3.1 instalat

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uktPleZ8O8Q[/youtube]

Avand in vedere ca astazi a iesit si solutia de untethered jailbreak pentru iOS 4.3/4.3.1 iata si un mic video tutorial in care aflati cum puteti activa gesturile multitouch pentru tableta iPad/iPad 2. Pentru a face acest tutorial trebuie mai intai sa faceti jailbreak tabletei voastre iPad cu unul dintre cele 3 tutoriale publicate de mine astazi. Dupa ce ati facut jailbreak trecem la lucrurile mai serioase, adica la activarea gesturilor multitouch din fisierele de sistem ale iOS-ului.

  1. Instalati iBackupBot.
  2. Conectati tableta la iTunes si faceti un backup. Dupa ce iTunes termina de facut backup-ul deschideti iBackupBot si selectati cel mai recent backup din lista.
  3. In acel backup navigati catre Library/Preferences/ unde veti gasi fisierul  com.apple.springboard.plist.
  4. Deschideti acel fisier cu editorul de text inclus si adaugati linia de cod :

<key>SBUseSystemGestures</key>
<true/>

Imediat sub intrarea <dict>.

Salvati modificarea apoi restaurati backup-ul folosind iTunes. Dupa restauraregesturile multitouch vor fi active dar nu vor aparea in meniul vostru si nici nu vor putea fi dezactivate decat daca repetati procesul si stergeti linia de cod.

Eu am folosit acest tutorial scris de mine acum cateva luni si am activat pe iPad 2 mult mai simplu si usor gesturile multitouch. Functioneaza si pentru iPad insa nu si pentru iPhone.