Video: High Five Dock – amplifica si mareste sunetele/imaginile redate de iPhone 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VdA2uWQTrc8[/youtube]

Kickstarter.com, sursa atator inovatii in domeniul accesoriilor pentru iDevices este, gazda unui nou proiect care cauta finantare si se numeste High Five Dock. Accesoriul acesta este un dock special conceput pentru a amplifica sunetele redate de difuzoarele terminalului iPhone 4 dar si de a mari imaginile afisate pe ecran. Amplificarea se face multumita felului in care este conceput interiorul dock-ului si prin folosirea unor simple principii de fizica sunetele ies amplificate prin locasele externe ale terminalului. Dock-ul este deasemenea dotat cu o lentila speciala care mareste de aproape 2 ori imaginile afisate pe ecranul dispozitivului insa din punctul meu de vedere nu prea merita investitia.

Requiring no electronics or power, Hive amplifies the iPhone’s onboard speaker in either landscape or portrait orientation. It does this by channeling the sound into a concave chamber that projects the sound upward and outward toward the listener’s ears. A Fresnel lens stands parallel to the iPhone’s Retina Display at a set distance of 4 inches, providing crystal clear 2X magnification.

Fondatorii proiectului cer 150.000$ pentru a incepe productia insa parerea mea este ca pretul e mult prea mare si dispozitivul nu ofera o functionalitate chiar atat de buna. Ce parere aveti, ai plati 100$ pe un asemenea dock?

3 COMENTARII