Cydia Search – cauta aplicatiile din Cydia direct de pe calculator

Cydia Search este un nou website care permite posesorilor de iDevices jailbroken si nu numai sa caute pachete disponibile in Cydia. Vorbim despre un site disponibil pe internet care preia informatii din Cydia si le afiseaza direct in browserul vostru in format complet. Putem cauta aplicatii/tweak-uri din Cydia dupa categoria in care sunt incluse, repo-ul in care sunt disponibile sau dupa autorul care le-a dezvoltat. Website-ul are implementat un sistem de cautare foarte bine pus la punct capabil sa gaseasca orice pachet atat timp cat el este intr-unul dintre repo-urile la care se conecteaza.

De indata ce gasiti aplicatia care va place veti avea afisate in browser toate informatiile pe care le gasiti si in Cydia insa intr-o pozitionare mult mai buna. In partea dreapta a ecranului avem incarcata interfata Cydia cu toate informatiile despre aplicatie iar in partea stanga avem informatii despre autor, versiunea disponibila in ydia, data ultimului update, etc. Interfata este foarte intuitiva si din punctul meu de vedere inlocuieste deschiderea constanta a aplicatiei Cydia.

Iata ce functii are Cydia Search :

  • Cautarea aplicatiilor/tweak-urilor dupa: descriere, numele autorului, numele pachetului, etc.
  • Afisarea unui meniu cu: cele mai populare aplicatii alese in baza voturilor utilizatorilor; cele mai noi pachete disponibile; cu pachetele actualizate recent.
  • Pentru fiecare pachet in parte are afisate screenshot-ri, o descriere plus informatii despre autor, versiune, etc.
  • Pachetele gratuite sunt afisate separat de cele platite.
  • Toate pachetele sunt special marcate afisandu-se adresa repo-ului din care fac parte.

Site-ul Cydia Search poate fi accesat de aici si va recomand sa il incercati, s-ar putea sa constatati ca nu mai merita sa deschideti Cydia.