Prima Pagina Apple Stocurile iPad 2 din China epuizate in doar 4 ore, bisnitarii tinuti...

Stocurile iPad 2 din China epuizate in doar 4 ore, bisnitarii tinuti in zone speciale

Ieri iPad 2 a fost lansata oficial si in China, tara din care Apple inregistreaza cele mai mari incasari. Desigur ca in fata magazinelor Apple au fost sute de persoane care asteptau sa intre in magazin si sa achizitioneze cel mai nou iDevice lansat de Apple in luna martie. Cozile sunt asemanatoare cu cele din SUA unde printre americani erau desigur oameni ai resellerilor din China care au stat la cozi zi si noapte pentru a cumpara tablete si a le revinde la preturi mult mai mari. In aceste conditii stocurile pentru iPad 2 din China s-au epuizat in doar 4 ore de la lansarea tabletei, lucru perfect normal avand in vedere  ca vorbim de o tara de 3 ori mai mare, ca si populatie, decat SUA.

Partea interesanta este modul in care chinezii tin in frau bisnitarii, adica mesajul de mai sus a fost special pus pentru bisnitari pentru a ii avertiza sa nu vanda tablete clientilor care asteptau la coada. Toti bisnitarii au fost frumos aranjati intr-o coada separata flancata de fortele de ordine pentru a nu genera probleme la intrarea in magazin. Cred ca magazinele Apple din SUA/Europa au ceva de invatat de aici, asa ar reduce numarul mare de clienti nemultumiti de chinezii care dorm langa magazinele Apple pentru a cumpara tablete.

 

 • Pingback: Isteria lansarii iPad 2 in China si incidentele aferente()

 • Cezar

  Super tare !!!! Bine le-a facut…. Dar unde e politia !!!???

 • cineva

  Nu inteleg care e problema daca aia vand tablete la oamenii care stau la coada, as prefera sa dau ceva in plus la pret si sa plec linistit, mai ales ca nu suport cozile sa stau ore in sir si cu riscul de a nu mai gasi nimic…

 • Odin

  Se numeşte speculă şi la ei e pedepsită de lege.
  E comunişti frate!
  Numai statul face banu’ acolo.
  😉

 • Tigris Regalis

  Aș fi curios pe ce criterii au fost triați “bișnițarii”? Că doar nu le scrie pe frunte?

 • Intreaba autoritatile din China, cred ca au un raspuns bun.