Accesorii pentru gaming, ai sau nu nevoie de ele la un iDevice?

Nu e prima oara cand abordez acest subiect insa cred ca e unul destul de interesant avand in vedere ca Apple promoveaza din ce in ce mai mult componenta gaming-ului. iPad 2 reprezinta cel mai bine intentiile celor de la Apple de a face adevarate gaming device-uri din iPhone, iPad si iPod Touch-uri deoarece in noua tableta avem un chip grafic foarte potent, de 9 ori mai rapid decat cele din iPhone 4/iPod Touch 4G si iPad. In aceste conditii, oare nu cumva vom asista la o „inflorire” a pietei accesoriilor pentru gaming? Exista deja pe piata anumite dispozitive care usureaza „viata” unui gamer pe iDevices insa cred ca e nevoie de mai mult nu?

Imaginea de mai sus cred ca reprezinta cat se poate de bine un accesoriu care eu cred ca ar avea foarte mare succes daca ar fi lansat. O carcasa cu butoane fizice ar fi ideala pentru ca ne-ar ajuta nu doar in jocurile cu fotbal, fighting ci si in cele cu masini sau in simulatoare de zbor, etc. Eu unul as cumpara o carcasa de genul acesta pentru iPhone-ul meu. Voi ati cheltui bani pentru asemenea produse?

Articolul precedentVideo: Snappy face poze din orice aplicatie
Articolul următorApple incearca sa impuna un nou standard pentru cartelele SIM
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.