Asculta noile \”voci\” implementate in Mac OS X Lion

V-am spus in weekend ca Apple a implementat o serie de voci noi in Mac OS X Lion pentru functia text-to-speech. Aceste voci au fost implementate folosind tehnologia companiei Nuance care este specializata in sisteme text-to-speech si speech-to-text. Partea interesanta este ca acum Mac OS X Lion stie sa recite text in peste 30 de limbi printre care si limba romana iar eu nu pot decat sa ma gandesc la felul in care ar putea fi implementat un asemenea sistem si in iOS. Text-to-speech ar fi una, dar un sistem de recunoastere a comenzilor vocale sau unul care sa scrie dupa dictare in limba romana ar fi chiar grozav pentru noi si ar aduce iDevice-urile pe picior de egalitate cu terminalele Android.

Pana una alta aveti mai jos cateva dintre noile voci folosite in Lion. Toata lumea le lauda considerand ca reprezinta o mare imbunatatire fata de vechile voci din Mac OS X, voi ce parere aveti?

Articolul precedentMobileMe are probleme de functionare
Articolul următorToshiba anunta primele ecrane 720p pentru smartphone-uri
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.