Prima Pagina accesorii ECS prezinta prima tableta dock pentru iPhone 4

ECS prezinta prima tableta dock pentru iPhone 4

Ieri vorbeam despre Asus PadFone, o tableta dock pentru un smartphone Asus. Conceptul e simplu, smartphone-ul ramane smartphone insa tableta este defapt un dock in care bagi smartphone-ul si pe baza unei conexiuni vezi pe ecranul dock-ului imaginea telefonului tau. Ideea a prins foarte bine insa nu era singurul concept de tableta dock prezentat ieri deoarece compania ECS a prezentat unul identic insa care functioneaza si cu iPhone 4. Tableta dock a celor de la ECS este capabila sa preia imaginea din iPhone 4 prin HDMI si sa o afiseze pe ecranul de 9.7 inch incorporat. Tableta celor de la ECS vine cu o camera frontala, porturi HDMI, SD si USB incorporate deci aveti tot ce va trebuie direct in tableta.

Conceptul celor de la ECS este interesant insa ramane de vazut cat de bine va functiona cu terminale iPhone. Partea si mai atractiva sta in faptul ca aceasta tableta dock poate functiona cu mai multe modele de smartphone-uri cu diverse sisteme de operare deci ati putea-o folosi atat cu un iPhone cat si cu un terminal care ruleaza Android. Tableta dock a celor de la ECS ar urma sa coste in jur de 200$, un pret mai mult decat atractiv avand in vedere ca o tableta iPad costa 500$ in SUA.

 • mihai_rt

  si cum ai putea folosii usb ul sau portul sd cu un iphone 4?

 • velsor

  foarte interesanta asta. Asteptam sa apara si la noi !…Dupa cum suna ar putea as inlocuiasca ipadul f bine. Asteptam insa niste review-uri clare cu eventualele incompatibilitati sau minusuri

 • AlViN

  Sunt curios cum merge touchscreen-ul.

 • B06DAN

  intrebare. Este functional touch-ul la tableta sau doar reda imaginea de pe ecranul iphone-ului?

 • Il folosesti ca si cand ai transfera direct pe iphone prin intermediul porturilor, care sunt legate la iphone prin legatura dintre tableta si iphone.

  Cat despre de zice numar de masina, pai este tableta nu un televizor mai mic, pe el nu doar ca vezi ce emite iphone ci si il controlezi prin intermediul lui….

 • Dan B.

  ecranul de la tableta e o lupa care mareste ecranul iphoneului care si asa e retina! :)))))) nu se vaz pixelii decat un pik!