iOS 5 jailbroken pe iPod Touch 4G si un posibil unlock pe iPhone 4 cu Gevey

MuscleNerd tocmai a anuntat pe contul sau de pe Twitter ca iOS 5.0 a fost deja jailbroken pe un iPod Touch 4G folosind exploit-ul disponibil in limera1n. MuscleNerd spune ca totul s-a facut cat se poate de simplu, la fel ca in cazul iOS 4 fara prea multe “surprize” dupa cum mentioneaza el. Desigur ca jailbreak-ul este tethered si probabil putine aplicatii/tweak-uri din Cydia functioneaza chiar si partial insa important este ca stim deja ca putem face jailbreak pe iOS 5. Nu existau probleme pentru terminalele exploatabile cu limera1n ci doar pentru iPad 2 insa acum stim sigur ca pe iPhone 3GS/4, iPad 1/2 si iPod Touch 3G/4G putem face jailbreak pe iOS 5.

Probabil in urmatoarele zile vom avea programe care ne permit sa facem tethered jailbreak si sa folosim Cydia insa deocamdata nu e recomandabil jailbreak-ul.

Totodata baseband-ul din iOS 5 ar putea fi decodabil cu Gevey conform unui site din China. Daca cineva a incercat sa faca unlock cu Gevey pe baseband-ul 04.11.04 din iOS 5 si a reusit e rugat sa lase un comentariu.