Prima Pagina Cydia iOS 5 jailbroken pe iPod Touch 4G si un posibil unlock pe...

iOS 5 jailbroken pe iPod Touch 4G si un posibil unlock pe iPhone 4 cu Gevey

MuscleNerd tocmai a anuntat pe contul sau de pe Twitter ca iOS 5.0 a fost deja jailbroken pe un iPod Touch 4G folosind exploit-ul disponibil in limera1n. MuscleNerd spune ca totul s-a facut cat se poate de simplu, la fel ca in cazul iOS 4 fara prea multe “surprize” dupa cum mentioneaza el. Desigur ca jailbreak-ul este tethered si probabil putine aplicatii/tweak-uri din Cydia functioneaza chiar si partial insa important este ca stim deja ca putem face jailbreak pe iOS 5. Nu existau probleme pentru terminalele exploatabile cu limera1n ci doar pentru iPad 2 insa acum stim sigur ca pe iPhone 3GS/4, iPad 1/2 si iPod Touch 3G/4G putem face jailbreak pe iOS 5.

Probabil in urmatoarele zile vom avea programe care ne permit sa facem tethered jailbreak si sa folosim Cydia insa deocamdata nu e recomandabil jailbreak-ul.

Totodata baseband-ul din iOS 5 ar putea fi decodabil cu Gevey conform unui site din China. Daca cineva a incercat sa faca unlock cu Gevey pe baseband-ul 04.11.04 din iOS 5 si a reusit e rugat sa lase un comentariu.

 • Share it please!

 • Yey! 😀 Imediat cum va fi disponibil JB voi face si eu update. Pana atunci nu-mi bat capul pentru ca am vazut tot ce ofera iOS 5 si nu m-a dat pe spate. Interesant de vazut si cu Gevey, ramane sa asteptam un video sa fim siguri ca se poate.

 • Zaone am vazut ca intr-un articol ai un printscreen cu terminalul tau cu iOS5 (sau ma rog, tot unul din Iasi 🙂 cum se vede la Weather). Nu ai posibilitatea sa testezi daca merge Gevey?

 • xsss

  Mariane tata..daca nici ios5 nu te-a dat pe spate..atunci nu stiu ce te poate da pe tine…

 • @xsss: trebuia sa ma dea pe spate? Eu sper ca nu te-ai lovit cand te-a dat pe tine pe spate :P. Sa fim sinceri, are niste chestii misto, dar nu au venit cu nimic nou. Toate functiile existau deja in tweak-uri/aplicatii din Cydia, iar iCloud e un MobileMe imbunatatit.

  Nu spun ca nu-mi plac si ca vroiam 2000 chestii noi, dar vroiam macar o functie noua, acel ceva care sa te faca sa zici “WOW” si sa-ti foloseasca mereu. Ma rog, sunt recunoscator si pentru ce au facut, nu sunt genul de om care daca nu e multumit de o chestie, sa cumpere SGS 2 si sa devina anti-Apple ;). Sa speram totusi ca in update-uri vor mai baga cate ceva care sa fie pe placul tuturor.

 • Ma asteptam la Bluetooth file transfer sincer sa fiu. Era vremea sa il introduca 😛

 • @ Novgorodschi Catalin: n-o sa vezi niciodata asa ceva de la apple, pentru s-ar lovi singuri intre picioare, daca ar oferi posibilitatea de file transfer pentru poze, contacte, filmulete inregistrate cu camera incorporata, cu siguranta ar fi mult mai usor pentru dezvoltatorii de tweakuri sa faca posibile si transferuri pentru muzica si filme si alte lucruri care se pot cumpara de la apple. crezi ca apple ar vrea asa ceva?

 • Blitzkrieg

  care ma ajuta si pe mine?am un ipod touch 4g si am bagat 5.0 pe el dar cum fac sal activez?

 • Am explicat deja intr-un articol dedicat ce patiti daca faceti update cu ochii inchisi.

 • Pingback: Video: iOS 5 unlocked pe iPhone 4 folosind Gevey 3G()

 • fabius

  toata lumea vorbeste de unlock la ios5.dar JB cand apare? am vazut in videoul de mai sus ca persoana aia mai are un micro cip pt JB.. merge sa i fac unlock-ul si sa folosesc micro cipul?

 • @fabius: ti-ai luat pastilele de dimineata? 😛 1)Ce video, ce micro cip? 2)Jailbreak a aparut deocamdata tethered si se poate face doar de pe Mac OS (vezi prima pagina, e un articol acolo). Untethered probabil va aparea imediat dupa lansarea iOS 5.0 final din toamna, asta daca se va mai putea face.

 • @fabius: Mai citeste si prima pagina si vei observa ca a aparut.