Video: iOS 5 unlocked pe iPhone 4 folosind Gevey 3G

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BGhTHjoRRns[/youtube]

Ieri v-am spus ca vechile cartele Gevey 3G ar putea decoda baseband-ul 04.11.04 din iOS 5 si acum am pentru voi un clip video in care este demonstrat faptul ca decodarea este posibila. In Romania am vazut deocamdata pe Vodafone facuta o decodare pe iOS 5 folosind o cartela Gevey 3G dar presupun ca va merge si pe Cosmote sau Vodafone. Partea buna este ca in cazul in care nu va merge decodarea puteti face downgrade la iOS 4.3.3 si baseband-ul ar trebui sa revina la valoarea din iOS 4.3.3 daca urmati instructiunile din acest tutorial.

Se pare ca Apple va lasa deschis deocamdata exploit-ul in baseband-ul din iOS 5 si ma gandesc la faptul ca in versiunea finala il va inchide de tot si abia atunci va fi nevoie ca Dev Team sa scoata o solutie de unlock pentru toti utilizatorii de iDevices.

12 COMENTARII

  1. Si sa nu uitam ca tot ieri sustineai ca nu va functiona :P.

    Confirm ca merge pe Cosmote, dovada http://imageshack.us/f/593/img0156f.png/

    Damn you zaone, de ce a trebuit sa pui repede articolul asta? Tocmai terminasem update-ul si dupa multe batai de cap cu set-up-ul (desi eram conectat la wi-fi, nu puteam apasa next :|), mai ramanea sa fac un filmulet. Asta e, urmatoarea ora e dedicata iOS 5, pe care o sa-l testez cum stiu mai bine :D.

  2. Da, dar era mai frumos filmat cu iDevice.ro in background si postat prima data aici :).

    iMessage e activat by default, dar n-am cu cine sa testez. Te oferi tu? =))

    LE: daaaamn, ce prostie am observat. De obicei strang pumnul si sterg display-ul incepand de sus. Exact, apar notifications. Desi sunt deasupra stock si weather. Din cate tin minte, trebuiau sa fie dedesupt :|.

  3. Nasol ca nu merge. Eu m-am plictisit de iOS 5, se blocheaza intr-una si nu prea am functii de folosit. Plus ca imi pare rau ca nu am putut sa-mi fac adresa de e-mail gen mail@me.com, Marian@me.com, etc., erau deja luate.

    Da-i cu downgrade, am folosit tutorialul tau si a durat vreo 2 ore pentru ca l-am bagat in recovery mode si am incercat sa-l scot cu TinyUmbrella, EasyRecovery, RecBoot, ZiPhone si ce o mai exista, le-am luat pe toate la rand. Intr-un final a mers cu iReb si cu ocazia asta ma las de beta-uri, o sa fac update la versiunea finala cand stiu ca merge bine si gata. M-am saturat cate probleme am avut cu iPhone-ul asta :).

  4. De obicei pe iphone 4 decodat cu Gevey trebuie sa mearga activat Facetime ?
    Si care ar fi dezavantajele unui iphone 4 cu Gevey in loc de unul neverlocked in afara de faptul ca pe viitor nu e sigura decodarea cu Gevey, avand in vedere diferenta destul de mare de pret intre ele (iph4 sh cu Gevey 11-12 mil, iar iph4 sh neverlocked 15-16 mil.).
    Este suficient de stabila decodarea cu Gevey, apar multe probleme ?
    Merci.