Gevey 3G si unlock pentru iPhone 4 pe iOS 5

Desi au aparut confirmari din diverse parti care sustin ca vechile cartele Gevey 3G decodeaza baseband-ul 04.11.04 din iOS 5, puteti incerca si voi sa faceti update la noul si puteti incerca decodarea. Cand veti face update la iOS 5 veti actualiza baseband-ul la cel mentionat anterior si puteti incerca procedura de unlock folosind cartela Gevey 3G. Daca procedura nu functioneaza si terminalul ramane codat atunci puteti fara fara grija downgrade la iOS 4.3.3 daca aveti SHSH salvat in Cydia. Daca nu aveti SHSH salvat in Cydia atunci nu faceti update la iOS 5 deoarece nu veti putea face downgrade si veti ramane cu noul baseband.

Bun, facem downgrade, dar baseband-ul? Baseband-ul revine la cel din iOS 4.3.3, adica 04.10.01 in timpul downgrade-ului si veti putea decoda din nou terminalul pe iOS 4.x. Downgrade-ul acesta de baseband este posibil numai pentru iPhone 4 si numai in cazul downgrade-ului de la o versiune beta a iOS la o versiune curenta a iOS. Apple a implementat procedura incepand cu iOS 4 si pana acum a functionat fara probleme, eu am facut astazi de 2 ori downgrade de la iOS 5 la iOS 4.3.3 pentru a fi sigur ca mi se face downgrade de baseband si de fiecare data mi-a revenit baseband-ul la cel din iOS 4.3.3.

Desi pentru mine metoda a functionat, va spun ca urmati procesul PE PROPRIA RASPUNDERE. Nu ma fac raspunzator de eventualele probleme pe care le intampinati si nu ma fac raspunzator in cazul in care terminalul vostru ramane cu baseband-ul de iOS 5.

Aveti mai jos dovada ca am baseband 04.10.01 din iOS 4.3.3.