Prima Pagina Apple Gevey 3G si unlock pentru iPhone 4 pe iOS 5

Gevey 3G si unlock pentru iPhone 4 pe iOS 5

Desi au aparut confirmari din diverse parti care sustin ca vechile cartele Gevey 3G decodeaza baseband-ul 04.11.04 din iOS 5, puteti incerca si voi sa faceti update la noul si puteti incerca decodarea. Cand veti face update la iOS 5 veti actualiza baseband-ul la cel mentionat anterior si puteti incerca procedura de unlock folosind cartela Gevey 3G. Daca procedura nu functioneaza si terminalul ramane codat atunci puteti fara fara grija downgrade la iOS 4.3.3 daca aveti SHSH salvat in Cydia. Daca nu aveti SHSH salvat in Cydia atunci nu faceti update la iOS 5 deoarece nu veti putea face downgrade si veti ramane cu noul baseband.

Bun, facem downgrade, dar baseband-ul? Baseband-ul revine la cel din iOS 4.3.3, adica 04.10.01 in timpul downgrade-ului si veti putea decoda din nou terminalul pe iOS 4.x. Downgrade-ul acesta de baseband este posibil numai pentru iPhone 4 si numai in cazul downgrade-ului de la o versiune beta a iOS la o versiune curenta a iOS. Apple a implementat procedura incepand cu iOS 4 si pana acum a functionat fara probleme, eu am facut astazi de 2 ori downgrade de la iOS 5 la iOS 4.3.3 pentru a fi sigur ca mi se face downgrade de baseband si de fiecare data mi-a revenit baseband-ul la cel din iOS 4.3.3.

Desi pentru mine metoda a functionat, va spun ca urmati procesul PE PROPRIA RASPUNDERE. Nu ma fac raspunzator de eventualele probleme pe care le intampinati si nu ma fac raspunzator in cazul in care terminalul vostru ramane cu baseband-ul de iOS 5.

Aveti mai jos dovada ca am baseband 04.10.01 din iOS 4.3.3.

 • Avramar

  A încercat cineva sa facă downgrade de la baseband-ul de ios5 la un baseband mai vechi de 04.10.01? Dacă ios5 permite downgrade de baseband, poate este posibil sa revii la un baseband deblocabil… zic si eu, poate… Ce zici zaone, incerci?

 • Neacsu Catalin

  Confirm si eu ca am facut downgrade de la ios 5 la ios 4.3.3 iara baseband a revenit la cel din ios 4.3.3 04.10.01

 • Am explicat acolo in ce conditii se poate face downgrade-ul.

 • dar daca am 3gs si am basseband de ipad si instalez iOS5 mergem GPS ul ?

 • Nu stiu.

 • com

  @catalin:
  daca afli, te rog sa postezi si aici, e important.

 • claudiu

  si daca fac de la ios 5 la 4.0 imi face bb 01.59.00?

 • Asa scrie in articol?

 • claudiu

  era inrebare… daca a testat cineva

 • adi

  Am incercat eu sa instalez iOS5 pe 3gs cu bb 6.15.00 si primesc error 1015 in itunes, telefonul ramane in recovery mode si nu am reusit cu nici un program sa-i dau exit from recovery.

 • luckslywalker

  cum se poate rezolva sa functioneze internetul 3g pe un i4 cu gevey sim
  2. stie cineva aplicatia din cydia care blocheaza updatul firmwareului cu itunes