Prima Pagina Apple Video concept: iPhone 5 cu LED frontal

Video concept: iPhone 5 cu LED frontal

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aje4FkXG8VU[/youtube]

Saptamana trecuta v-am spus ca noul iPhone 5 ar putea veni echipat cu un LED frontal asemanator cu cel din terminalele BlackBerry sau Nokia. Se pare ca unii ar fi destul de fericiti daca terminalele iPhone ar avea un asemenea LED incorporat din moment ce a aparut deja si un concept rudimentar care demonstreaza cum ar putea fi implementat LED-ul in iPhone. Trebuie sa recunosc faptul ca un asemenea LED m-ar determina sa arunc terminalul pe geam daca totul ar functiona precum in clipul de mai sus.

Desigur ca Apple gandeste mult mai lucid decat cel care a facut clipul si nu vom vedea un iPhone stricat de un LED care ar functiona asa.

 • chc3

  Mie mi se pare o idee execelenta,sa licare doar cand am o notificare,un apel,un sms,etc…decat ma uit la telefon si vad daca clipeste,nu vreau sa deschid tot telefonul,mai ales cand dormi si dai de ecranul ala luminos,iti fac ochii in cap ca bilele de biliard,una peste alta mi se pare o idee interesanta,daca se va aprinde doar la notificari…

 • Poison

  Dat fiind faptul ca apple vor scoate limitarea si vom putea folosi facetime prin 3g, este necesar un led frontal pentru timp de noapte, dar trebuie sa fie gandit in asa fel incat sa nu te deranjeze la ochi, deci nu cred ca noul iphone va avea asa ceva.

 • Gogolak

  La SE G900 am avut un asemenea led si era plasat pe laterala terminalului foarte estetic. Din punctul meu de vedere, un led foarte util care mi-a facut utilizarea terminalului mai facila. Mi-ar placea sa-l vad si in iPhone.

 • Ionut !

  De ce nu pun si ei un beculet sub butonul fizic ? 🙂

 • ares28

  ce anunturi in legatura cu iphone 5 puteti gasi pe net:
  Noul Apple iPhone 5 in exclusivitate, doar la mine puteti comanda noul iPhone 5 ( direct din China de la fabrica, in 15.07.2011 va fi primul export ale telefoanelor Apple iPhone 5 si voi putea aduce doar 10 bucati ). Am o cunostinta la fabrica atata va pot spune, comenzile vor fi preluate de mine ( doar o singura bucata de la o persoana ) pentru mai multe detalii va rog sa imi trimiteti e-mail pe adresa va raspund la orice intrebare, ofer si poze reale la cerere!

 • Zduffy

  Parca zici ca ti-a anuntat dioda aia luminoasa moartea si tre sa mori de ciuda inainte! 🙂