iTunes Wi-Fi Sync functioneaza si pe Windows in iOS 5 beta 4 cu iTunes 10.5 beta 4

Desi posesorii de Mac-uri au posibilitatea de a face Wi-Fi Sync cu iTunes inca de la versiunea beta 2 a iOS 5, iata ca abia aseara s-a gandit Apple ca aceasta functie ar fi utila si pentru posesorii de PC-uri cu Windows. Noul iOS 5 beta 4 impreuna cu iTunes 10.5 beta 4 aduc posibilitatea de a ne sincroniza terminalele prin Wi-Fi direct cu programul iTunes din calculator. Practic trebuie sa instalati iTunes 10.5 beta 4 pentru a face update la iOS 5 beta 4 insa de indata ce il instalati si faceti update veti vedea in meniul principal al programului ca la sectiunea optiuns aveti optiunea Sync over Wi-Fi connection.

In iOS 5 beta 4, wireless syncing is now available on Windows as well as the Mac (requires OS X 10.6.8 or Lion)You will see an option to enable wireless syncing when you connect your device to iTunes with the USB cable. It is recommended you perform your initial sync with a cable after restoring your device.”

Pentru a activa posibilitatea de a sincroniza wireless dispozitivul nostru cu iTunes trebuie doar sa bifam acea optiune si dupa aceea totul devine cat se poate de simplu. In terminal avem in Settings>General>Wi-Fi Sync optiunea de a sincroniza dispozitivul si tot ce trebuie sa facem este fie sa activam optiunea de acolo fie sa copiem ceva in iTunes si sa apasam butonul Sync. Eu unul gasesc aceasta functie extrem de utila pentru ca elimina necesitatea de a mai folosi cabluri pentru a sincroniza datele importante cu dispozitivele noastre.

[vimeo]http://vimeo.com/25577886[/vimeo]