iPhone 5 disponibil \”pe bucati\” pe un site din China

     Stiti deja cu totii ca iPhone 5 este in momentul de fata in plin proces de productie la fabricile partenerilor Apple din China asa ca era normal ca pe unele site-uri sa fie disponibile componentele noului dispozitiv. Un site de accesorii din China are disponibile pentru achizitie o buna parte dintre componentele interne ale iPhone 5-ului companiei Apple, exceptie facand chip-ul A5, ecranul si carcasa exterioara a acestuia. Butonul Home, bateria, camera, butonul de volum plus alte cateva componente ale iPhone 5 sunt disponibile pentru achizitie din China, semn ca lansarea nu poate fi departe.

      Daca aveti rabdare si bani la dispozitie puteti achizitiona componentele si le puteti compara cu cele ale iPhone 4 pentru a vedea cate s-au schimbat in configuratia noului dispozitiv. In mod normal saptamana aceasta ar trebui sa aflam cand va tine Apple conferinta de prezentare a iPhone 5 si iOS 5 insa deocamdata compania din Cupertino se straduieste sa tina cat se poate de secrete detaliile noilor produse. Daca avem deja componentele disponibile pentru achizitie, pozele cu terminalul in sine nu sunt chiar atat de departe.

26 COMENTARII

  1. Nasol, sincer ma asteptam la aceasta schimbare la Iphone 5. Nu stiu de ce presimt dar nu va fi cu mult diferit fata de Iphone 4. Si chiar daca am zis ca sar peste Iphone 4 cred ca ma razgandesc si voi merge pe un I4 alb momentan pana cand va aparea si la noi in tara Iphone 5 de cumparat la un pret catusi de cat decent

    UPDATE: Poate este eronata aceasta informatie pe care am primit-o dar tocmai am vorbit cu un reseller autorizat apple din Brasov care mi-a spus ca odata cu lansarea Iphone 5 s-ar lansa si Ipad 3; Am zis ca poate ar fi bine sa stiti si voi chestia asta.
    Daca m-a mintit va mint si eu dar asta mi-a spus.
    Sper sa fie de folos info asta.

  2. @Ego unii reseleri sunt praf.acolo poate fi angajat si unul care a vandut pantofi pana acum ca vanzator.omul de plictiseala vinde gogosi.

  3. Dupa cum am spus si mai sus. Informatia despre Ipad 3 este doar strict un zvon care l-am auzit si eu.
    Si eu sper ca acel buton sa nu fie de la I5.

  4. si am impresia ca aceste componente de la iphone 4… eu nu am nici o problema cu butonul home, si nici macar i4 nu are probleme cu butonul home, problema este ca rulati prea multe aplicatii in background si la apasarea butonului home nu primiti raspunsul imediat sau chiar deloc, problema este ca rulati prea multe aplicatii, inchideti cele din multitasking si daca aveti aplicatia memory doctor mai faceti si ceva memorie cu el inchizand aplicatiile care ruleaza in background, eu nu am/avut probleme cu butonul home sau orice buton, problema vine ca are prea putina memorie RAM pentru ce poate face ( 512Mb din care este activ 250-280 ).

  5. @ zaone, Nu știu dacă ai observat deja dar dacă te duci pe site-ul ăla din China (link-ul care l-ai postat in articol) si te uiti la butonul de volum arată identic (in a fără de culoare) cu ce al iPhone 4 cea ce e in contradictorii cu “noile carcase iPhone 5”. Acuma care știre crezi ca e mai adevărata?

  6. m-am uitat si eu, la camera nu scrie de cate mpixeli este, toate sunt 100% la fel ca in iphone 4, deci daca este adevarat, atunci nu putem astepta un update prea mare la capitolul hardware… dar eu consider ca este FAKE!

  7. ipad 3 poti sa mai visezi, dar daca a spus reseller-ul din brasov, e si adevarat, sa zicem ca reseller-ul din Iasi sau Cluj ma suna si imi zice ca iphone 5 si ipad 3 vor aparea deodata impreuna cu un procesor 3 core(care nu exista) si eu sa va zic voua, iar unii sa creada, altii nu, e corect?

  8. de aratat ar fi bine daca va arata ca si iphone 4, doar cu un ecran de 3,7-4″ la hardware sa fie cu a5 ( sau mai bun 🙂 ) camera 8mpixeli cu LED, fullHD@30fps….. Eu m-am gandit la acel lucru ca s-ar putea ca iPhone-ul acela de low budget va fi iphone 5 si la acel model sunt componentele acelea….
    @ Horyatm AMD Phenom X3 este procesor 3core, dar resellerul nu are de unde sa stie ce va fi lansat si cand….

  9. @locohaust stiu doar inginerii de la Apple/ partenerii lui si toti cei care si-au facut cate ceva pe el si cei care le verifica in rest nu prea ( doar persoane care sigur nu vor da nici o mica bucatica de informatie, pentru ca isi iubesc job-ul bineplatit si nu vor sa ramana fara ea )…

  10. Stiu, platesti tu daunele daca iti dau exclusivitate?
    Nici inginerii nu cred ca stiu, au un dead limit pentru a face ceva si nu cred ca toti il au acelasi, fiind mai multe departamente, cei care ar stii sunt vanzarile logistica, dar si de ei se pot ascunde “produce tu ca iti spun eu cand sa le livrezi” asa ca este f posibil sa stie, si nu este ca de stiut ci de hotarat pe moment de catre cine are prerogativele astea. Iar astea se hotarasc impreuna cu consiliul de adm nu doar Steve sau un CEO. Dar lasa ca e bine ca stiu bloggeri si ca isi pun intrebarile corecte.

  11. Trezeste-te la realitate, componente ale noilor iPhone-uri sunt disponibile de luni de zile pe piata. Schite ale prototipurilor sunt disponibile pe piata, in ce lume traiesti. Tu probabil traiesti in lumea in care Apple strange de gat partenerii si nimic nu scapa din fabricile lor. Cine stie cate prototipuri ale iPhone 5 sunt disponibile prin China dar nimeni nu se atinge de ele, come on. Da, ironiile tale sunt remarcate.

  12. Mare secret pana la urma ce este asa de va ataca mintile. Daca ziceau din primavara ca pe 25 sept se va tine conferinta ce se intampla nu mai lua lumea i4? Normal ca vor sa tina la pret, dar ii ajuta companiile de telefonie.