Prima Pagina Apple Un fost manager al Samsung a dezvaluit informatii confidentiale despre tableta iPad...

Un fost manager al Samsung a dezvaluit informatii confidentiale despre tableta iPad inaintea lansarii

     Un fost manager al companiei Samsung a declarat in fata unei instante federale americane ca a dezvaluit informatii confidentiale despre tableta iPad inaintea lansarii oficiale din SUA. Managerul a recunoscut ca intr-o discutie cu un managerul unui fond de dezvoltare a dezvaluit cate touchscreen-uri au fost livrate catre Apple inaintea lansarii oficiale a tabletei iPad. Discutia dintre cei 2 a avut loc in luna decembrie a anului 2009 si fostul manager al Samsung sustine ca ea ar fi fost auzita de catre un angajat al companiei Apple.

One particular thing I remember vividly was that I talked about the shipment numbers of Apple, it was about iPad. This is in December 2009, before it came out with the tablet PC, they didn’t know the name then, so I talked to them about the tablet shipment estimates in that meeting.

Hwang said he quickly became concerned that they had been overheard by an Apple employee. “After I said it, I looked around,” he remarked. “The first thing I thought was ‘Wow, I said it too loud’ and then I really freaked out.”

     Desigur ca managerul fondului de dezvoltare nu stia absolut nimic despre planurile companiei Apple iar fostul manager al celor de la Samsung a inceput sa devina nelinistit in legatura cu informatiile oferite dupa ce a sa companie a pierdut un contract important cu Apple. Avand in vedere modul in care cei de la Samsung pastreaza secretele companiei Apple, parca incep sa inteleg de ce atat de multe procese au fost pornite de catre compania din Cupertino.

 • mikeru

  apăi.. nu contează dacă secretele sunt păstrate în buzunar.. dar măcar le încredințeze persoanelor capabile să-și țină gura! :))

 • Fador Calin

  Ce sa îmi iau?Pot sa îmi iau un macbook air i5 4gb ram 13” 128 gb sau un iPad 2 ori 3G cu wifi ori wifi amandoua negre si 32 gb. Ce sa fac?

 • Tigris Regalis

  Ăștia de la Samsung chiar sunt de groază …

  @Fador Calin: Dacă ai multe de scris pe calculator, ia-ți un MBA, dacă îl folosești doar pentru timpul liber, îți ajunge un iPad, iar de 3G ai nevoie dacă-l folosești mult pe drum și n-ai acces la WiFi.

 • @Fador Calin: E simplu, vrei un laptop ori o tentativa de laptop.

 • Tigris Regalis

  @zaone: În multe situații, un iPad este mai simplu și mai comod de folosit decât un notebook, depinde de cum ai de gând să-l folosești. Dacă n-ai mult de scris și n-ai nevoie de aplicații profesionale complexe care necesită un calculator mai performant, consider că este suficient un iPad, care în plus este mai ieftin și are o baterie care ține mai mult.

 • Da, deci daca vrei laptop iei laptop, daca vrei o tentativa de laptop iei o tableta.

 • Luckskywalker

  Eu zic sa cuperi ipad si la anu notebook si s-a rezolvat problema

 • guest

  Tigris – MBA= Master Of Business Administration – in nici un caz MacBook Air.

 • Tigris Regalis

  Eu zic că iPad nu este o “tentativă”, ci altceva – uneori este chiar mai practică decât un laptop, tocmai pentru că nu a fost concepută ca un alt laptop. Apple deja avea destule modele de laptop-uri în ofertă, n-avea nevoie de o “tentativă”, iar iPad a fost de la început prezentată ca o nouă categorie de calculator portabil.

  @guest: N-ar strica să ții cont și de context – răspundeam la un comentariu care numai la titulaturi academice nu se referea. Ia vezi matale pentru câte lucruri diferite se folosește “MBA”, inclusiv pentru MacBook Air:
  http://en.wikipedia.org/wiki/MBA_(disambiguation)