Prima Pagina Apple iPhone 5 listat in sistemul intern al companiei Apple

iPhone 5 listat in sistemul intern al companiei Apple

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

    Ieri va spuneam ca Apple a inregistrat doua noi modele ale terminalului iPhone si trei modele ale iPod Touch in sistemul intern de inventariere al produselor iar astazi aflam ca iPhone 5 este si el prezent. Noul dispozitiv este prezent cu numele de cod N94, acelasi cod care a fost descoperit de cateva ori in fisierele interne ale iOS 4/5 si care se presupunea ca ar apartine iPhone 5. Partea interesanta este ca dispozitivul ar putea avea chip-ul dual-core A5 al iPad 2, 1 GB RAM, camera de 8 megapixeli plus sistemul Assistand si cel de scriere dupa dictare al companiei Nuance.

 

     Stim ca iPhone 5 este inscris in baza de date a Apple insa este posibil sa fi vazut deja dispozitivul sau o forma rudimentara a acestuia in clipul video publicat ieri ni care va prezentam un iPhone care isi schimba chip-ul grafic utilizat. Atunci se presupunea ca dispozitivul ar fi fals insa cei de la 9to5mac au reusit sa confirme ca seria inscrisa pe o cutie prezenta in clip ar fi inscrisa si in sistemul de inventariere a companiei Apple. E greu de spus daca acela este intr-adevar iPhone 5 sau nu avand in vedere ca dispozitivul arata exact precum un iPhone 4 insa stim ca ar putea avea chip-ul grafic PowerVR SGX 545 si nu 543MP2 precum iPad 2.

      In final aflam ca iPod Touch-urile ar putea fi ieftinite, mai exact se zvoneste ca pretul acestora ar putea scadea in anumite tari insa doar la modelul de 8 GB reducerea de pret ar fi semnificativa. Desigur ca toate aceste informatii trebuie luate doar cu titlul de zvon deoarece ele nu pot fi confirmate de vreun angajat al Apple.

emag black friday lista reduceri
 • Claudiu daniel

  Asteptati de mult? Asteptam de o luna ! Si parca nu mai vine! Dar AMR UL e in scadere! 

 • djcata

  eu vad ca scrie acolo 4S white

 • yoyoo29

  @zaone deci fa-ma sa inteleg va fi si un ipod touch ?

 • Da.

 • Tigris Regalis

  “Partea interesanta este ca dispozitivul ar putea avea chip-ul dual-core A5 al iPad 2, 1 GB RAM, camera de 8 megapixeli plus sistemul Assistand si cel de scriere dupa dictare al companiei Nuance” – Pfoa, și toate astea le-ai dedus din poza aia de mai sus? Ești tare, @zaone! 😀

  Da’ chiar îi vor zice “4S”? Cu toate conotațiile … nepotrivite? 🙂

 • Neah, fac parte din brief-ul angajatului Apple 😉