Prima Pagina Apple iPhone 5 listat in sistemul intern al companiei Apple

iPhone 5 listat in sistemul intern al companiei Apple

    Ieri va spuneam ca Apple a inregistrat doua noi modele ale terminalului iPhone si trei modele ale iPod Touch in sistemul intern de inventariere al produselor iar astazi aflam ca iPhone 5 este si el prezent. Noul dispozitiv este prezent cu numele de cod N94, acelasi cod care a fost descoperit de cateva ori in fisierele interne ale iOS 4/5 si care se presupunea ca ar apartine iPhone 5. Partea interesanta este ca dispozitivul ar putea avea chip-ul dual-core A5 al iPad 2, 1 GB RAM, camera de 8 megapixeli plus sistemul Assistand si cel de scriere dupa dictare al companiei Nuance.

 

     Stim ca iPhone 5 este inscris in baza de date a Apple insa este posibil sa fi vazut deja dispozitivul sau o forma rudimentara a acestuia in clipul video publicat ieri ni care va prezentam un iPhone care isi schimba chip-ul grafic utilizat. Atunci se presupunea ca dispozitivul ar fi fals insa cei de la 9to5mac au reusit sa confirme ca seria inscrisa pe o cutie prezenta in clip ar fi inscrisa si in sistemul de inventariere a companiei Apple. E greu de spus daca acela este intr-adevar iPhone 5 sau nu avand in vedere ca dispozitivul arata exact precum un iPhone 4 insa stim ca ar putea avea chip-ul grafic PowerVR SGX 545 si nu 543MP2 precum iPad 2.

      In final aflam ca iPod Touch-urile ar putea fi ieftinite, mai exact se zvoneste ca pretul acestora ar putea scadea in anumite tari insa doar la modelul de 8 GB reducerea de pret ar fi semnificativa. Desigur ca toate aceste informatii trebuie luate doar cu titlul de zvon deoarece ele nu pot fi confirmate de vreun angajat al Apple.

 • Claudiu daniel

  Asteptati de mult? Asteptam de o luna ! Si parca nu mai vine! Dar AMR UL e in scadere! 

 • djcata

  eu vad ca scrie acolo 4S white

 • yoyoo29

  @zaone deci fa-ma sa inteleg va fi si un ipod touch ?

 • Da.

 • Tigris Regalis

  “Partea interesanta este ca dispozitivul ar putea avea chip-ul dual-core A5 al iPad 2, 1 GB RAM, camera de 8 megapixeli plus sistemul Assistand si cel de scriere dupa dictare al companiei Nuance” – Pfoa, și toate astea le-ai dedus din poza aia de mai sus? Ești tare, @zaone! 😀

  Da’ chiar îi vor zice “4S”? Cu toate conotațiile … nepotrivite? 🙂

 • Neah, fac parte din brief-ul angajatului Apple 😉