Prima Pagina Apple PhotoEdit aduce functii de editare a pozelor pentru aplicatia Camera din iOS

PhotoEdit aduce functii de editare a pozelor pentru aplicatia Camera din iOS

    PhotoEdit este un nou tweak lansat in Cydia in cursul zilei de ieri care aduce posesorilor de iDevice-uri posibilitatea de a edita pozele facute utilizand camera propriului dispozitiv. Noua functie este asemanatoare cu cea implementata de Apple in iOS 5 insa optiunile sunt aduse pentru posesorii de terminale cu iOS 4. Folosind PhotoEdit vom putea roti poza si adauga efect grayscale sau sepia insa nimic mai mult deocamdata. In iOS 5 Apple ofera posibilitatea de a imbunatati calitatea pozelor, de a scoate efectul “ochi rosii”, de a roti poza si de a o redimensiona deci PhotoEdit este deocamdata o alternativa care aduce functii diferite fata de cele implementate de Apple.

 PhotoEdit allows you to perform basic editing action directly from the stock Photos app. You can rotate an image or apply effects such as grayscale or sepia!

To Use: Use the Sharing menu button while in photo viewing mode, choose the newly added `Edit` option and then you can use the new functions. 

     PhotoEdit nu functioneaza cu iOS 5 deocamdata iar pentru a utiliza tweak-ul trebuie doar sa folositi butonul Edit dintr-o poza deschisa cu aplicatia Camera Roll. Tweak-ul este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss.

  • Florin Marius

    super. chiar aveam nevoie de o astfel de obtiune. thx

  • yoyoo29

    @zaone ajuta ma te rog am nevoie de un program cu care sa fac din 2 filmulete unul singur cum sa fac?

  • Pe iPhone incearca iMovie.

  • yoyoo29

    l am facut mp 4 dar la sfarsit cand ii dau sync mi se blocheaza itunes acolo la 5 din 5 cand zice ca optimizeaza ce sa fac filmuletele trebuie sa le pun in photos pt ca din ipod nu mi le vede