Steve Jobs iritat si suparat din cauza reactiilor presei dupa prezentarea iPad

    In luna ianuarie a anului 2010 Steve Jobs prezenta lumii intregi tableta iPad pe care majoritatea au privit-o doar ca pe un iPod Touch mai mare care din pacate nu are o prea mare utilitate. Reactiile lumii intregi dupa prezentarea tabletei i-au provocat lui Steve Jobs o usoara depresie vazand ca produsul sau este privit cu atat de putin interes de lumea intreaga. Steve Jobs i-a spus biografului Walter Isaacson ca este iritat si suparat de modul in care presa si bloggerii trateaza tableta iPad pe care a conceput-o si la care a lucrat atat de mult.

The night of the iPad launch, Jobs confided with his biographer, “I kind of got depressed today. It knocks you back a bit.” 

    Desigur ca la cateva luni distanta era lansata tableta iPad pe piata, magazinele Apple ramaneau in foarte scurt timp fara unitati pe stoc si ca prin minune toata lumea lauda noul produs al companiei din Cupertino. Tableta iPad avea sa schimbe modul in care privim acest gen de produse si avea sa arate lumii intregi ca are nevoie de un produs pe care la inceput l-a tratat cu dispret.

2 COMENTARII

  1. Steve a anticipat tot timpul ce vrea utilizatorul. Initial, utilizatorul i-a ras in fata dar incet incet a vazut ca SJ are de fapt dreptate si a acceptat adevarul.