MuscleNerd confirma ca solutia de unlock fara jailbreak functioneaza dar cu limitari

   Acum o ora MuscleNerd a confirmat ca solutia de unlock fara jailbreak functioneaza si asta dovedeste ca Apple le ofera oamenilor o raza de speranta atunci cand Dev Team doarme in papuci. Revenind la subiect, metoda functioneaza insa doar temporar deoarece reteaua isi actualizeaza constant TMSI-ul, numarul de identificare la retea, si cand acest lucru se intampla pierdeti posibilitatea de a folosi reteaua. Practic decodare puteti face dar ea va tine doar cateva minute/zeci de minute pana cand reteaua isi schimba numarul de identificare, adica TMSI-ul si atunci trebuie sa repetati procedura.

    MuslceNerd spune ca un refresh al TMSI-ului se intampla destul de des pentru operatii normale de utilizare a unui iPhone deci metoda de decodare ar trebui sa fie de scurta durata. Deocamdata cei care au facut unlock nu au spus nimic despre acest lucru asa ca sunt curios daca printre voi exista oameni care au facut unlock si l-au pierdut in cateva minute/zeci de minute. Unde Dev Team nu poate, vine Apple si ajuta. Poate vor face inginerii de la Apple si o metoda de decodare sa ii ajute pe baietii de la Dev Team.

    Exista posibilitatea ca in Romania acest protocol TMSI sa nu functioneze cum explica MuscleNerd si decodarea sa fie de lunga durata.