CDevReporter pentru Windows lansat de catre Chronic Dev Team

    Ieri v-am spus ca baietii de la Chronic Dev au recunoscut in sfarsit ca solutia lor de untethered jailbreak a fost in mare parte reparata de catre Apple si ca acum au reinceput munca de cautare a exploit-urilor in iOS 5. Pentru a face acest lucru ei au lansat ieri un program numit CDevReporter care trimite crash log-urile din iOS catre serverele lor in loc sa le trimita la Apple. Programul modifica felul in care functioneaza iTunes si redirectioneaza toate logurile preluate din iDevice-uri catre serverele Chronic Dev Team unde ele sunt analizate pentru a descoperi noi exploit-uri utilizabile in iOS.

    Ieri versiunea pentru Mac a CDevReporter a fost lansata, astazi o avem si pe cea pentru Windows iar daca doriti sa ii ajutati pe cei de la Chronic Dev sa produca o solutie de untethered jailbreak mai repede atunci puteti utiliza acest program. Eu nu il folosesc pentru ca nu stiu ce informatii se mai „scurg” prin log-uri catre Chronic Dev asa ca nu pot sa va recomand sa il folositi sau sa nu il folositi. Puteti descarca CDevReporter de aici : Mac, Windows.

Articolul precedentiOS 5 si situatia solutiilor de unlock
Articolul următorAplicatii gratuite sau la pret redus pentru Mac OS X – 28.11.2011
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.