iOS 5.1 blocheaza posibilitatea de a genera scurtaturi pentru setari ale iOS fara a face jailbreak

  In luna noiembrie a anului trecut v-am spus ca versiunea beta a iOS 5 va limita posibilitatea de a face scurtaturi pentru setarile din iOS fara a face jailbreak si Apple nu a modificat absolut nimic in ceea ce priveste acest sistem. iOS 5.1 a fost lansat zilele trecute si el impiedica utilizatorii sa foloseasca scurtaturi de tip url pentru a deschide/activa diverse setari ale iOS. Folosind acest sistem puteam activa Wi-Fi/Bluetooth, AirPlane Mode, puteam deschide diverse meniuri ale aplicatiei Settings insa totul poate fi dat uitarii acum deoarece aceste lucruri pot fi facute numai daca avem jailbreak.

  Din pacate pana in momentul de fata nici un workaround nu a fost descoperit pentru aceasta limitare impusa de catre compania Apple si nu cred ca va exista vreunul in viitor decat daca Apple modifica sistemul de scurtaturi ale iOS-ului sau.

7 COMENTARII

  1. Era aiurea oricum, te trimitea spre un browser, vedeai un ¨flash¨ si doar apoi ajungeai la setarea respectiva. Mie personal nu mi-a placut, am platit o aplicatie de genul dar n-am folosit-o nici 10 minute. Pentru cei cu JB, e mai ok SB settings intr-adevar.