Samsung Galaxy S II votat drept telefonul anului, iPad 2 este produsul anului.

   Samsung Galaxy S II este prezentat de mai multe site-uri drept smartphone-ul anului 2011 si toate astea cu o luna inainte ca anul sa se incheie efectiv. Daca este sa privim lucrurile obiectiv alegerea este buna dar din simplul fapt ca este singura corecta. iPhone 4 nu putea fi ales telefonul anului(a castigat titlul in anul 2010 si oricum era un produs vechi), iPhone 4S nu putea fi ales pentru ca a fost lansat abia in luna octombrie si s-a remarcat in principal prin Siri si foarte multe probleme iar alte terminale Android care sa merite titlul nu exista.

   Anul acesta Samsung Galaxy S II este smartphone-ul anului pentru ca este mai puternic decat iPhone 4 din punct de vedere al performantelor si pentru ca Apple a amanat cu 4 luni de zile lansarea iPhone 4S deci a dat timp suficient de mare S II-ului sa se “desfasoare” pe piata. Daca iPhone 4S ar fi fost lansat tot in luna iunie a anului 2011 poate lucrurile ar fi fost diferite insa din punctul meu de vedere Galaxy S II isi merita titlul castigat anul acesta.

   Ca o consolare pentru Apple, iPad 2 a fost aleasa drept tableta anului 2011 dar si produsul anului 2011 iar MacBook Air-ul de 13 inch a fost ales drept laptop-ul anului 2011.

PS: Nu uitati ca in Romania Samsung Galaxy S II este promovat drept iPhone.