Un judecator american respinge cererea de interzicere a vanzarii produselor Samsung in SUA

   Acum cateva luni de zile Apple a introdus la o instanta din SUA o cerere prin care sustinea ca brevetele sale de inventie au fost incalcate de catre compania Samsung si ca produsele acesteia nu ar trebui sa fie vandute in SUA. Aseara judecatorul caruia i-a fost desemnat cazul a decis ca in momentul de fata nu este oportuna o asemenea interdictie deoarece vanzarea acestor produse nu ar afecta in vreun fel compania Apple. Vorbim despre o a doua victorie a celor de la Samsung, prima fiind castigata in Australia unde temporar a fost suspendata interdictia de vanzare a Galaxy Tab 10.1.

Apple failed to convince a U.S. judge to block Samsung Electronics from selling some Galaxy smartphones and tablets in the U.S. market, depriving the iPhone and iPad maker of crucial leverage in a global patent battle between the two companies. “It is not clear that an injunction on Samsung’s accused devices would prevent Apple from being irreparably harmed.” Koh wrote.

   Era greu de crezut ca SUA ar putea interzice vanzarea produselor Samsung pentru ca vorbim despre o piata enorma si despre un sistem judiciar indeajuns de flexibil. Pentru Samsung se prevestesc zile bune avand in vedere ca in ultimele doua decizii date de instante compania a avut de castigat si este posibil ca in viitor alte hotarari asemanatoare sa fie date in favoarea ei.