Microsoft revolutioneaza televizorul cu ajutorul Kinect-ului

   Acum cateva saptamani de zile va spuneam ca Steve Jobs a declarat in cartea sa biografica faptul ca a descoperit secretul televizorului perfect. Desigur ca nimeni nu stie exact ce inseamna acest lucru insa s-a speculat ca este vorba despre interfate simple si posibilitatea de a controla televizorul cu ajutorul vocii. Din momentul aflarii posibilei viziuni a legendarului Steve Jobs, au inceput sa apara tot felul de zvonuri legate de Apple si lansarea unui televizor insa se pare ca Microsoft face primii pasi spre revolutionarea acestui produs.

REDMOND, Wash. — Dec. 4, 2011 — A revolution is happening in the living room. Xbox 360 is transforming how you enjoy TV entertainment and is giving you the power to control it with your voice. The next generation of TV entertainment begins with the announcement by Microsoft Corp. of the launch of an all-new Xbox 360 experience including the first group of new, custom applications from world leading TV and entertainment content providers on Xbox LIVE.

   Microsoft a lansat astazi un update pentru Xbox 360, propria consola de jocuri, si in el aduce utilizatorilor posibilitatea de a controla un televizor folosind vocea. Desigur ca este nevoie si de senzorul Kinect pentru a face acest lucru insa in esenta Microsoft face primii pasi spre revolutionarea acestui gen deproduse. Tehnologia Kinect in sine este revolutionara insa cu update-ul de astazi utilizatorii au posibilitatea de a cauta show-uri TV rostindu-le numele, lucru speculat deja in legatura cu tehnologia pregatita de Apple.

   In concluzie, revolutia a inceput dar nu de la Apple.