iPhone 3GS, iPod Touch 4G si Apple TV 2G untethered jailbroken pe iOS 5.0.1

   Saptamana aceasta v-am tot povestit despre progresul facut de catre Pod2G in dezvoltarea solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 5/5.0.1 si acum vin cu vesti noi. iPod Touch 4G si Apple TV 2G sunt acum untethered jailbroken pe iOS 5.0.1 multumita exploit-ului descoperit de catre Pod2G iar lucrurile par sa mearga in directia buna in momoentul de fata. iPhone 3GS, iPad, iPad 2 si iPhone 4S sunt singurele terminale care inca nu au fost jailbroken insa presupun ca pana la sfarsitul saptamanii vom vedea macar o parte dintre ele compatibile cu noua solutie.

Apple TV 2 4.4.3 untethered. Done also. Rush mode = off for today. Will be able to test in some days, thanks to @firecore that’d ship me an Apple TV 2 for testing ! Thanks mate ! That’s awesome.

iPod 4G 5.0.1 untethered. This one too ! 🙂

  Pod2G s-a bazat pe informatiile publicate de catre i0n1c in legatura cu modul in care poate fi exploatat iOS-ul si acum se pare ca reuseste sa implementeze extrem de repede solutia sa de jailbreak in produsele Apple. Speranta este ca Apple sa lanseze iOS 5.1 cat mai repede si solutia sa fie compatibila cu aceasta versiune a sistemului de operare iar Pod2G sa o lanseze si sa faca milioane de oameni fericiti cand apar vesti noi va anunt.

UPDATE: Si iPhone 3GS a fost untethered jailbroken pe iOS 5.0.1 in cursul serii trecute.

iPhone 3Gs 5.0.1 untethered

Code done. Testing tomorrow also !