Prima Pagina Apple Tutorial: Untethered Jailbreak si unlock iOS 5.0.1 pe iPhone, iPad si iPod...

Tutorial: Untethered Jailbreak si unlock iOS 5.0.1 pe iPhone, iPad si iPod Touch cu sn0wbreeze 2.9

  Astazi iH8sn0w a lansat sn0wbreeze 2.9, cu ocazia implinirii a doi ani de zile de la lansarea primei versiuni a programului. sn0wbreeze 2.9 vine cu destul de multe noutati pentru utilizatori insa partea cea mai importanta este ca aduce in sfarsit posibilitatea de a face un custom ipsw personaliat pentru iOS 5.0.1 dar de pe Windows. In aceasta versiune a programului destul de putine s-au schimbat in prim plan dar iH8sn0w a lucrat la imbunatatirea modului in care functioneaza programul si a implementat tot ceea ce aveti listat mai jos :

 • Modificari ale interfatei de utilizator;
 • Posibilitatea de a face un custom ipsw folosind SHSH-uri salvate cu TinyUmbrella/iFaith;
 • Posibilitatea de a scoate notificarea prin care suntem anuntati ca avem disponibil un nou update pentru iOS 5;
 • Optiunea de a descarca ipsw-uri direct din sn0wbreeze;
 • iREB r5 este acum integrat in sn0wbreeze;
 • Functia de adaugare a pachetelor din Cydia care sunt instalate in timpul restore-ului functioneaza acum.

  sn0wbreeze 2.9 permite utilizatorilor sa faca un custom ipsw pentru urmatoarele versiuni ale iOS :

 • Supports iOS 3.1.3
 • Supports iOS 3.2.x
 • Supports iOS 4.0.x
 • Supports iOS 4.1
 • Supports iOS 4.2.1 – 4.2.8
 • Supports iOS 4.3 – 4.3.3
 • Supports iOS 5.0.1

  Aceasta versiune a sn0wbreeze este compatibila cu :

 • iPhone 3GS – indiferent de bootrom;
 • iPhone 4;
 • iPad 1;
 • iPod Touch 3G;
 • iPod Touch 4G.

  ultrasn0w 1.2.5 face unlock pentru urmatoarele baseband-uri :

 • 01.59.00
 • 04.26.08
 • 05.11.07
 • 05.12.01
 • 05.13.04
 • 06.15.00

  iPhone 4S si iPad 2 nu sunt compatibile cu actuala versiune a sn0wbreeze insa restul iDevice-urilor au parte de untethered jailbreak pe toate versiunile ale iOS listate mai sus.

  Daca aveti baseband 06.15.00 veti putea face restore la iOS 5.0.1 si iB00ty va ajuta sa scoateti terminalul din Recovery Mode/DFU. Pentru update la iOS 5 trebuie sa reinstalati baseband-ul de iPad in custom ipsw altfel procesul NU va functiona.

  sn0wbreeze 2.9 functioneaza NUMAI pe Windows. Tutorialul pleaca de la prezumtia ca aveti iTunes 10.5 instalat si iOS 5.0.1 descarcat de aici.

Pasul 1

Descarcati sn0wbreeze 2.9.1 de aici.

Pasul 2

Daca este necesar, schimbati extensia fisierului firmware downloadat la pasul 1 din .zip in .ipsw(daca este nevoie). Daca sunteti pe Windows Vista/7 atunci faceti click dreapta pe sn0wbreeze si selectati Run as Administrator. Veti primi un mesaj de avertizare sa nu distribuiti programul, apasati ok apoi apasati butonul albastru pentru a continua. Pe Windows XP sn0wbreeze nu functioneaza corespunzator si nu va recomand sa il utilizati.

Pasul 3

Acum veti fi intampinati de un ecran care va cere sa cautati in calculator locul unde ati salvat fisierul iOS 5.0.1, dupa ce programul verifica fisierul apoi va aparea semnul ok, dupa care apasati butonul albastru pentru a continua. iH8sn0w a incercat sa implementeze un modul de drag&drop pentru fisiere insa din pacate acesta nu functioneaza corespunzator asa ca va recomand sa evitati folosirea sa.

Pasul 5

Programul are pentru vechile iDevice-uri 3 optiuni de lucru : simple mode, expert mode si baseband preservation mode. Simple mode va face custom ipsw-ul in baza unor setari prestabilite, iar expert mode va da posibilitatea sa customizati tot ce vrei sa introduceti in firmware, in tutorialul acesta voi explica expert mode. Baseband preservation Mode va da posibilitatea de a face un custom ipsw fara jailbreak dar care nu face update de baseband.

  In cazul iPhone 4 se adauca si o a patra optiune numita iFaith Mode care ne permite sa selectam un SHSH salvat cu iFaith pentru a face un custom ipsw cu el. Acel SHSH poate fi utilizat pentru a face restore doar la respectiva versiune a iOS.

Pasul 6

Acum ajungem la lucrurile ceva mai complicate. In ecranul acesta sn0wbreeze va afisa optiunile pe care le avem in configurarea firmware-ului, optiunea General este cea care va poarta prin toate celelalte asa ca o vom selecta pe aceasta. Selectati General dupa care apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 7

Acum veti ajunge in ecranul care are doar 5 optiuni disponibile fata de versiunile anterioare. Prima este Enable Battery Percentage si permite activarea optiunii de a vedea procentajul bateriei; a doua permitea hacktivarea terminalului; a treia premite instalarea OpenSSH care ne da posibilitatea de a accesa fisierele de sistem ale terminalului prin Wi-Fi; a patra este Root Partition size care ne da posibilitatea de a selecta spatiul repartizat partitiei de sistem, va recomand sa lasati valoarea de acolo. Apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 8

Daca aveti un iPhone 3GS, in ecranul urmator veti avea posibilitatea de a face update la baseband-ul de iPad care va permite sa decodati un baseband nedeblocabil. sn0wbreeze va instala automat baseband-ul de iPad daca sunteti conectati la internet si dupa ce instalati custom ipsw–ul veti putea instala ultrasn0w si veti putea folosi terminalul. Sfatul meu este sa nu instalati baseband-ul de iPad deoarece veti pierde posibilitatea de a folosi GPS-ul integrat in terminal, pentru totdeauna. Nu veti putea face downgrade de baseband vreodata si veti avea probleme atunci cand faceti restore la versiuni noi ale iOS. Efectuarea acestui pas este obligatorie daca faceti update de la iOS 4 la iOS 5.0 sau direct la 5.0.1.

Pasul 9

Acum veti ajunge in meniul unde puteti selecta aplicatii din Cydia/din calculator care sa fie automat instalate in ipsw. Selectati din calculator fisierele .deb dorite folosind optiunea browse apoi apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 10

Dupa ce ati selectat fisierele corespunzatoare ajungeti in meniul principal unde trebuie sa selectati Build ipsw pentru a incepe procesul prin care este facut custom ipsw-ul vostru.

Dupa ce apasati butonul albastru veti ajunge intr-un meniu unde puteti alege daca doriti sa jucati PacMan sau sa vedeti clasica rotita.

Pentru a rula PacMan trebuie sa aveti flash instalat, din pacate mie nu mi-a mers desi am flash asa ca va puteti juca cu optiunea sa vedeti daca merge.

Dupa ce terminati de facut custom ipsw-ul veti avea afisat mesajul de mai jos.

Pasul 11

Acum apasati butonul ok pentru a introduce terminalul in Pwned DFU Mode folosind sn0wbreeze. Este foarte important sa urmati pasii de mai jos. Conectati dispozitivul la PC.

Pentru inceput inchideti dispozitivul vostru.

 • apasati butonul Power pentru 3 secunde;
 • tinand apasat Power apasati si Home si tineti-le apasate pentru inca 10 secunde;
 • dati drumul butonului Power si tineti apasat doar home iar dispozitivul ca intra in DFU Mode.

Pasul 12

Dupa ce se termina procesul deschideti iTunes, tineti apasati butonul Shift de pe tastatura in timp ce apasti pe restore si selectati custom ipsw-ul facut cu sn0wbreeze, ar trebui sa aiba o denumire asemanatoare cu aceasta sn0wbreeze_iPhone 4-5.0.ipsw si ar trebui sa fie pe desktop.

Dupa terminarea restore-ului terminalul vostru ar trebui sa booteze singur si fara probleme.

Pasul 13

Daca faceti unlock folosind ultrasn0w atunci deschideti cydia, apasati pe ultimul buton din partea de jos, scrieti ultrasn0w, instalati pachetul si resetati dispozitivul. Dupa repornire ar trebui sa aveti un terminal decodat.

Dispozitivul vostru are acum untethered jailbreak si poate reporni singur indiferent cat si cum il inchideti.

 • Bogdan Ungureanu

  pe 04.10.01 merge unlock? are iOS 4.3.3

 • CalinC

  nu,doar cu gevey sim

 • CalinC

  scuze de dublu post,am o intrebare cine a facut acest pas cu snowbreeze ii merg notificarile ca ieri am downgradat de la 5.0.1 la 4.3.3 cu ifaith-ul care il aveam si nu a mers si am revenit inapoi cu redsn00w si le fel nu merg iar cu SAM nu vrea de nici o culoare….

 • Soulyd

  Cu baseband 04.10.01 daca fac update o voi putea folosi cu gevey sim iOS5.0.1? Solutia de inainte nu functioneaza cu Gevey SIM, chiar daca basebandul ramane intact! Astept un raspuns ccine a incercat!!!

 • ticu

  As vrea feedback de la utilizatori cu BB 5.13.04, 3GS, bootrom nou. Sunt sceptic sa fac update.

 • Al_Mic

  Soulid….Nu stiu la ce solutii “de dinainte” te referi dar toate solutiile prezentate aici, redsnow sau snowbreze functioneaza perfect, cu toate poti face un custom IPSW 5.0.1 cu pastrarea basebandului si hacktivare. Gevey sim functioneaza si face decodare pe toate basebandurile de Iphone 4, pana la 4.10.01, fara probleme. Daca faci update din Itunes iar telefenul iti este blocat pe o retea, alta decat Vodafone sau Orange, deci retele din afara tarii (banuiesc ca esti in situatia asta, adica ai telefonul blocat pe o retea strina si folosesti Gevey), Gevey sim nu o sa mai functioneze pentru ca pe langa update de IOS o sa faci si update de baseband…..

 • CalinC

  @Soulyd,merge,dar sa iti faci cu prezervare de bb ca sa nu pierzi bb care il ai…

 • Oare de ce dureaza asa de mult sa faca o solutie de unlock pt 3GS 05.16.05 ..??

 • Fera

  Daca dau downgrade la un IPHONE 4 de la versiunea 5.0.1 la o alta versiune de exemplu 4.0.x imi face downgrade decat la soft sau si la baseband?

 • Soulyd

  @Al_Mic la acesta ma refer: http://www.idevice.ro/2011/11/11/tutorial-jailbreak-ios-5-0-1-pe-iphone-ipad-si-ipod-touch-cu-sn0wbreeze-2-8-beta-11/ Baiatu care imi face JB a facut cu acesta si nu ii merge Gevey-ul, a incercat cu mai multe modele de Gevey si nu merge, au fost mai multi la care a facut si nu le merg nici lor, chiar daca Gevey nu are de a aface cu iOS5.0.1 tot cu baseband vechi nu ii merge! Iphone-ul meu este codat pe o retea din Franta si nu vreau sa intru in situatia sa fac update si sa nu mai pot folosi numai pe post de iPod! Tu ai incercat deja aceasta solutie?

 • E o problema cu Gevey si noua versiune a iOS. Nu toate functioneaza.

 • Soulyd

  @Zaone, nu inteleg cum afecteaza noua versiune a iOS? Care Gevey este bun, chiar vreau sa fac Update la iOS5.0.1, dar fara sa stiu 100% ca va merge nu vreau sa risc!

 • Cristi

  @Zaone, banuiesc ca si celalalte optiuni in afara de “baseband preservation”, pastreaza baseband-ul vechi, nu?

 • Toate pastreaza baseband-ul vechi.

 • CalinC

  Soulyd,problema nu e gevey-ul trebuie sa faci toti pasii dupa ce iti introduci cartela cu gevey iar acesti pasi din ce am observat sint un pic diferiti,la fiecare ip4 cu fiecare gevey,facut si testat,daca esti din Timisoara te ajut cu cea mai mare placere…moca..;)))

 • i3GS

  @Zaone
  Ai uitat de un H la ipod touch 4g 😀

  De parca ar conta 😀 ziceam doar :))

 • Solved, merci.

 • Soulyd

  @CalinC Nu sunt din Timisoara, problema este ca nu recunoaste Gevey-ul, nu intra mesajul de accept, de aceea imi este frica sa fac update… tu ai testat pe iphone 4? eu folosesc gevey sim din prima editie!

 • Am vreun avantaj dacă trec la 5.01. . Mentionez ca am un 3GS , Bb de iPad , iOS 4.33. Multam fain

 • Gabontz

  Incearca cu Gevey Supreme Green, am un prieten caruia ii merge pe 5.0.1!

 • Soulyd

  @Motanwoo Vezi prezentarea iOS5 si o sa vezi noutatile si daca iti place faci update!

 • Florin

  @Zaone: cum caut sa vad unde am pus IOS 5.0.1,am Windows 7, si nu il gasesc:@

 • Foloseste functia Search din Windows.

 • CalinC

  pai intri la setari->telefon->aplicatii sim,asta dupa ce pornesti telefonul,apoi dai about si apesi pe ce iti scrie in chineza ok iar dupa apesi pe english si trebuie sa iti apara ce vroiai tu, apoi 112 2-3sec,si astepti 15 sec pt airplane si apoi faci miscarea on/off airplane pina iti zice invalid sim si apoi esec sim si apoi te mai joci de citeva ori cu on/off-ul si ar trebui sa iti vada operatorul…..toata treaba e sa iti arate in setari,aplicatii pt sim si restul cum ti-am spus,la altii apare singura chestia aia cu 112 pt acceptare si s-ar putea ca operatorul sa iti ceara up de date,dai ok

 • Soulyd

  @CalinC, stiu cum se face cu Gevey, dar la baiatu acela nu ii cunoaste deloc Gevey-ul, deci nu apare nimic, parca nici nu ar avea Gevey in el si inainte ii mergea si a incercat si mai multe modele de gevey!

 • claudiu

  rezolva ibooks?

 • iH8sn0w nu mentioneaza nimic in legatura cu asta dar probabil da.

 • claudiu

  asta e ceva esential + ca iboos fix (update corona si jb cu us)termina mail.app
  astea trebuiau spec

 • CalinC

  a incercat sa introduca gevey-ul si cartela in alt iphone?functioneaza?dupa ce a ajuns sa nu-i mai mearga?jb sau restart?

 • @claudiu: Citeste articolul de ieri legat de aplicatia Mail si Corona si o sa vezi ca majoritatea nu au avut probleme.

 • Al_Mic

  Nu sunt probleme cu Gevey sim…cu nici unul din modelele de Gevey, eu am 3 din prima serie pe trei iphone 4 cu IOS 5.0.1, pe 2 am bb 2.10.04, iar pe cel de al treilea, din greseala am facut update la bb la 4.10.01….toate functioneaza perfect. Am mai ajutat, moka colegi de-ai baiatului meu cu diferite basebanduri si diferite gevey…..am vazut modele de gevey sim pe care nu le-am vazut niciodata….toate functioneaza…La tine e problema….Ia-o incet, opreste telefonul, scoate cartela, porneste telefonul, introdu cartela şi ai rabdare, acel mesaj de acceptatre va aparea…de fapt nu e o regula cu opritul si pornitul telefonului cu cartela in sau aut…..trebuie sa respecti pasii si sa ai rabdare.

 • Al_Mic

  Am incercat un Gevey si pe un Iphone 4, cu BB de IOS 5, 4.11.08, si aici am primit mesajul de acceptare, problema ramane ca Gevey nu decodeaza basebandul acesta….deci nu a deblocat telefonul…Tu nu faci ceva bine…..mai incearca.

 • Soulyd

  Nu, nu eu, am sunat pe cineva ( cine imi face Jailbreak ) el lucreaza la Service de telefoane si mi-a zis ca cu snowbreeze 2.8 a facut la 2 iPhoneuri 4 si nu merg la niciuna gevey sim-urile a incercat cu mai multe modele de gevey si la niciuna nu apare mesajul de accept, a incercat restart si toate dar nu merg, a bagat egvey-ul in alt iPhone cu iOs4.3 si mergea, deci nu era problema cu gevey sim, maine o sa ma duc pana la el si o sa ma uit si eu putin la ele! Ar fi bine sa am iOS5 pe iphone 4 ca aduce multe noutati de ce am eu nevoie in plus ca am iOS 4.3.2 inca de la lansare, deci normal ar si trebui sa dau deja un update la soft!

 • TRex

  Salut!
  Multumesc pentru tutorial. L-am urmat cu atentie pt a face jailbreak la iphone4 cu IOS 5.0.1. Dupa terminarea ostilitatilor am constat ca applicatiile stok mail si safari nu mai merg iar cydia incearca sa pornesca dar se inchide subit.
  Care ar fi cauza si cum pot remedia situatia, desigur fara a trece inapoi pe IOS-ul original.
  Multumesc

 • CalinC

  pai si de ce nu faci cu redsnoow?e mult mai simplu si cu prezervarea de bb si cu jb…si merge perfect cu gevey-ul,dar salveaza shsh cu iFaith daca nu ai cu tiny,pt orice eventualitate..:))..bafta

 • Hmm pare sa fi luat tethered jailbreak. Porneste-l in tethered mode si instaleaza Corona untether din Cydia.

 • TRex

  Multumesc. Am urmat linkurile din topicul de fata. Dupa rulare snowbreeze nu am gasit ibooty sau cum ii spune pe laptop. O sa mai incerc!

 • Amir

  Eu am folosit tutorialul acesta pe un Iphone 4 cu bb 04.10.01 si merge cu gevey suprem si ultra fara probleme, dar m-ai am o intrebare la acest tutorial mai necesita instalarea din cydia de Corona? ca eu nu l-am m-ai instalat si il pot opri si reporni fara ajutorul unui calculator (nu am instalat Corona din cauza ca cu acest pachet instalat la pornirea telefonului statea foarte mult), dar am o singura proglema cu notificarile tot nu imi merg, la voi merg?
  Multumesc

 • CalinC

  nu merg nici la mine cu redsn00w, ma gindeam ca poate cu sn0wbreeze functioneaza si asteptam o confirmare..

 • TRex

  Solved! L-am pornit cu ibooty 2.3. S-au rezolvat problemele. L-am oprit iar de la urmatoarea pornire totul a fost ok adica totally untethered.
  Thx

 • crys2979

  TRex poti sa-mi explici mai exact cum ai facut?intampin aceleasi probleme.mersi

 • radeoN

  Salut,daca am BB 04.11.08 pe ip4 pot sa il fac sa mearga din nou Gevey?

 • Al_Mic

  radeon …..Nu. Gevey sim nu decodeaza decat bb de IOS 4xx

 • selin0023

  Am incercat si eu sa imi fac telefonul cu snowbreezul asta ca i-am facut jb cu snowbreeze2.8 si acum imi da o eroare de springboard”we apologize for the inconvenience,but springboard has just crashed.Your device is now running in safe mode.” Acum cand incarc .ipsw in snowbreeze imi da eroarea asta “snowbreeze failed could not find file c:\sn0wbreeze\fstab”.ce as putea sa ii fac?sau cel putin sa nu imi mai apara eroarea aia enervanta cu safe mode.Acum in loc de ceas imi arata Exit Safe Mode.

 • TRex

  @Crys: am cautat ibooty 2.3 for iphone 4. L-am downloadat si am lansat ibooty. Am pus telef in DFU mode si am lasat aplicatia sa-si faca treaba. Am repornit telef si problemele disparuse. Corona am gasit-o deja instalata. Oi fi avut eu noroc, nu stiu. Iti doresc succes!

 • piter

  Am si eu o intrebare: La care din metodele de jailbreak pentru ios 5.0.1 bateria rezista cel mai mult? Ma refer la variantele redsn0w 0.9.10 beta 1, sn0wbreeze 2.8 beta 11 sau sn0wbreeze 2.9?

 • selin0023

  Am rezolvat problema.Cred ca nu aveam suficient spatiu pe disc,pentru ca dupa ce am sters ceva a mers.Multumesc oricum.

 • Pingback: sn0wbreeze 2.9.1 update disponibil()

 • Nicolae

  Am un iphone 4, 4.0.2 jailbreaked si unlocked, firmware 01.59.00 si vreau sa-i fac upgrade la 5.0.1 . Merge jailbreak si unlock fara gevey sim?

 • Dap, dar trebuie sa faci un custom ipsw pe care sa il folosesti.

 • nicolae

  poti sa fi mai specific te rog? de la 4.0.2 ii fac update la 5.0.1 asa um se explica in tutorial, nu direct din itunes, nu? dupa care aplic unlock. trebuie sa fac ceva special la custom ipsw?

 • Asa cum e in tutorial, dar cu iTunes. Fara iTunes nu poti face restore de iOS. In tutorial ai explicat tot.

 • rrich

  salut, am urmat pasii descrisi in tutorial. Cand deschid tel-ul dupa JB cu cartele SIM introdusa imi apare NO SERVICE. Daca il inchid si il redeschid ramane blocat… (mentionez ca am facut upgrade de la 4.3.3 care era de asemenea JB)

  ai vreo idee de ce nu am semnal?

 • @rrich: Scoate passcode-ul.

 • nicolae

  merci zaone. merge perfect. Am urmat pasii din tutorial, am ales simple mod, am acceptat hacktivation, a instalat ce tot ce trebuia, am bagat dupa restart ultrasnow in cydia s-a restartat si merge perfect. Asa ca daca va incadrati in conditiilie din tutorial, da-ti-i bataie. merge!

 • rrich

  passcode-ul nu-l am activat..dupa ce i-am facut JB cf tutorial incluzand si pasul 13 din ITUNES i-am facut restore la back-up ca sa imi recuperez agenda , etc.. afecteaza lucrul asta?

 • Fanromas

  Salut, am si eu o problema, aveam iOS 5.0 tethered – am trecut la iOS 5.0.1 prin acest tutorial si nu mai merge sunetul la difuzoare doar la apel, la celelalte (la mesaje, videoclipuri, notificari, lock si unlock) nu merge sunetul, si nici din meniu nu ma lasa sa cresc sau sa scad volumul daca incerc de la tastele de la volum, apare functia, dar nu apar liniutele de volum. Daca folosesc castile atunci merg toate sunetele. Ce poate sa fie oare?

 • Ionut

  Salut zaone,
  Am si eu o intrebare…momentan detin un iphone 3gs si un ipad 2 3g..ambele 4.3.3 ambele untethered jb…am salvat shsh-urile pentru ambele deviceuri pentru 5.0.1. cu tiny umbrella. Pana acum problema era ca nu aveam cum sa trec pe 5.0.1 pe 3gs ca aveam nevoie de unlock.
  Prima intrebare: daca nu upgradez la 5.0.1 pot folosi shsh-urile pentru a pune 5.0.1 mai tarziu, dupa ce apple lanseaza 5.1 sau semnaturile apple de ios 5+ sunt degeaba?
  Si a 2-a era, din experienta ta, crezi ca se merita sa pun 5.0.1 pe un 3gs? Sau se misca prost/bateria se duce pe apa sambetii?
  Multumesc frumos,
  O zi buna,
  Ionut

 • confucius

  Salutare! am si eu o problema, sunt un utilizator nou de iphone4, si am facut jailbreak dupa tutorialul asta, ios 5.0.1, firmware 04.08.11, tel l-am luat second, mergea pe orange, pe alte retele nu l-am testat, problema e ca dupa untethered jailbreak ( mergea perfect,se deschidea fara pc, am instalat aplicatii) nu imi mai citea simul, desi nu l-am scos din tel, si nu am schimbat nici versiune nici firmware-ul (cel din urma nu cred ca se putea)! Dupa l-am resoftat cu itunes si merge iar , dar am pierdu tjailbreak-ul! ma poate ajuta cineva? Am incercat cu ultrasn0w, dar nu merge decat pt un firmware la ios 5.0.1 ! mentionez ca am trecut la iphone4 de la n95 8g,asa ca daca e o chestie minora sa nu radeti de mine!

 • Pingback: Jailbreak iOS 5/5.0.1 - tot ce trebuie sa stii()

 • salut. La fel si la mine scrie NO SERVICE am cartela operatorului iphone 4 ios 5.0.1.
  a deswcoperit cineva problema asta? ms

 • Ai dat un reset network settings. Nu ai nevoie de decodare, right?

 • am dat reset network settings si nu am nevoie de decodare.

 • confucius

  daca la mine te referi , tel avea ios-ul 5.0.1 original si mergea orangeul, dupa jailbreak imi scria “no service“ nu am mai umblat la nimic, i-am pus inapoi ios-ul original

 • confucius

  florinake daca iti merge cu resetul la network setings scrie si aici! Sa mai incerc si eu odata!

 • CONFUCIUS: nu merge am incercat de toate si nu vrea. intr-un final am renuntat la jailbreak mai astept poate apare ceva mai bun.

 • am repetat procedura de jailbreak si acum merge are semnal dar in schimb nu se deschidea cydia si iam dat un restart si merge acum.

 • Ursut Paul

  salut,
  am un iphone 4 cu bb 4.10.01 si am facut update de la 4.3.3 la 5.0.1 utilizand tutorialu de mai sus, dupe ce am terminat si s-au instalat toate am ajuns la concluzia ca nu mai pot fi apelat de nimeni, nici nu primesc sms-uri dar eu pot efectua apeluri. Telefonul este cu gevey sim si in timpul update-ului cartele a fost in telefon.
  Daca aveti vreo rezolvare va rog sa ma ajutati…
  multumesc!

 • Dany B

  @Ursut Paul
  ai facut restore from backup dupa jb sau l-ai setat ca new iphone?

 • Ursut Paul

  restore from backup

 • Dany B

  @Ursut Paul
  incearca sa refaci jb, dar iti recomand sa-l faci cu redsnow si sa-l setezi ca new iphone.

 • Ursut Paul

  ok, o sa incerc.
  ms mult.

 • Florin_WES

  Salutare! Am facut jailbreak si unlock dupa acest tutorial pe un iPhone 4 (modem firmware 01.59.00)… dar acum nu mai merge internetul pe mobil (Vodafone)… nici nu mai apare Celular Data Network (Settings – General – Network – Celular Data Network) sa pot introduce setarile.
  A mai intampinat cineva probelma asta?

 • Ionut

  Mersi frumos pentru raspuns….

 • Florin_WES

  Am rezolvat problema cu Cellular Data Network… in caz ca o sa mai aiba cineva problema asta :p
  Am instalat TetherMe din Cydia (varianta gratuita in sursa Xsellize)… acum apare Cellular Data Network… am pus setarile si merge.

 • Dany B

  @Ionut
  La prima intrebare cine stie ce mai inventeaza Apple ….
  La a doua iti spun ca merita iar daca imi dai o adresa de mail iti trimit un printscreen cu un 3gs sa-ti dai singur seama.

 • Ionut

  @ Dany B multumesc frumos da nu prea inteleg cu ce m-ar ajuta un printscreen cu 3gs..faza e k am un prieten cu 3gs 5.0.1 si nu pot sa zic ca am fost incantat dar jb lui era destul de prost facut, tethered fara un tweak sau setare de viteza..am sa ma mai gandesc zilele astea si vad ce fac..ms fms oricum:)

 • Dany B

  @ Ionut
  referitor la starea bateriei

 • confucius

  am rezolvat pana la urma, azi am facut jailbreak la doua iphone4-uri si merg fara nici o problema, cei care mai intalnesc problema mea, sa faca pe metoda mai simpla nu dupa cea din tutorial, si sa nu bifeze si deblocare cand apare fereastra ,asta daca nu au nevoie(daca nu vor sa schimbe operatorul), eu nu aveam! Multumiri celor ce muncesc la aceasta pagina!

 • gabisera

  ma ajuta si pe mine cineva sa fac un jailbreak?…am un iphone 4 neverlok cu iOS 5.0.1

 • Ai tutorialul mai sus …

 • Nicolae

  @Florin_Wes: e o metda mai simpla pentru ca sa apara setarile Cellular Data Network: dai off la toate setarile din Network, scoti cartela sim, apara msg” no sim”, nu apesi pe ok, bagi cartela si iti apare instantaneu CDN.

 • Ionut

  Salut zaone,
  pe un 3gs care deja are bb de ipad 06.15.00 mai e nevoie sa bifezi install ipad baseband?
  Ms

 • Ionut

  Acum am citit si inceputul tutorialului..nevermind..

 • @Ionut: Doar daca faci pentru prima oara update la iOS 5.

 • Ionut

  Asta e situatia..sar de la 4.3.3 direct la 5.0.1…am vazut un 3gs 5.0.1 jb cu redsnow (3gs neverlocked viata, fara activare necesara) si se misca mai mult decat decent…sa vedem cu snowbreeze…dak nu aia e…revert back to 4.3.3 cu o tona de erori asteptandu-ma dupa colt ca am furat basebandu de la ipad…

 • Mihai Viorel

  Utilizand acest tutorial voi face unlock la orice terminal Iphone 4 cu IOS 5.0.1 ? Sau mai sunt si alte criterii ?

 • Cred ca tutorialul explica destul de bine cum il poti folosi.

 • Paul

  Buna! am realizat acest tutorial si totul e okey doar ca gevey imi face cateodata figuri, am baseband 04.10.01 pe ios 5.0.1 si am auzit ca ultrasn0w 1.3 ar putea face liberare pe acest baseband, stiti ceva? pe google uni zic ca a aparut deja si alti ca , inca nu, voi ce stiti despre ultrasn0w 1.3? 🙂

 • madalin

  Ca sa fac upgrade de la 4.3.5 la 5.0.1 pt bb 4.10.01 la pasul 5 aleg baseband preservation?

 • Oricum face asta.

 • Andreescu Dan

  Daca faci cu sn0wbreeze face untethered direct si daca faci cu redsn0w trebuie sa descarci Corona?

 • gigidreaq

  ptr iphone 4 cu 4.3.5 cu jailbreak pe el si 04.10.01 blocat pe franta pot sa incerc sa fac update si sa il deblochez si sa il folosesc cu gevey? si daca da am nevoie de cartela de la reteaua de telefonie originala?

 • Salut! Am un iphone 3gs blocat pe orange ios 5.0.1 am facut exact ca in tutorial. Prima data am avut ios 5.0.1 am reusit sa il fac exact ca si in tutorial a mers foarte bine. Apoi am vrut sa il resetez si sa fac un restore si din greseala am instalat ios 5.0.1(original apple), cand am dat din nou sa instalez ios 5(cel din tutorial) mi-a dat eroarea 3194 . Daca instalez ios 5.0.1(tutorial sau original) nu imi da nici o eroare si se instaleaza perfect dar problema este ca daca instalez ios 5.0.1 original nu pot activa iPhone, iar pe 5.0.1 ca in tutorial nu pot activa cu Ultrasn0w. Eu vreau sa fac jailbreak pentru ca vreau sa deblochez cartela(am cosmote si daca imi iau orange nu am ce face cu el..) si sa pot instala applicatii.

 • kosmin

  Salut am facut si eu ce zice tutorial de mai sus aveam inainte 4.3.5 4.10.01 mergea cu gevey am vrut sa intalez ceva din cydia am dat un restart la telefon si nu se mai aprine asta dupa ce am facut update cu iso 5.0.1 ultrasn0w imi poti da o iede de ce face acolo

 • Tavi

  vreau sa trec cu un iphone 4 bb 4.10.01 la ios 5.0.1 . am vazut ca multi care au gevey au probleme si in ideea ca as intampina si eu probleme mai pot sa revin la 4.3.3 daca preserv baseband`ul ?

 • Da, poti.

 • Tavi

  dupa ce termin procesul cu snowbreeze si dechid itunes nu imi vede iphone`ul sa dau shift+restore cu custom ipsw . dc ?

 • E conectat la calculator?

 • Tavi

  da . si imi da si mesajul din itunes ca vrea sa isi updateze operatorul sau ceva de gen dar iphone`ul nu apare .

 • Radu

  Am un iPod Touch 3g cu 5.0.1 si nu pot intra in DFU mode, am incercat de cel putin 20 de ori in cel putin 4 feluri diferite, merge dar numai fara cablul usb (dispare imaginea de boot, asa cum trebuia, dar daca este conectat la pc, nu vrea de niciun fel) am incercat ambele cabluri usb si face la fel. Stie cineva ce ii pot face? Pot intra altfel in DFU mode?

 • Inseamna ca nu faci ceva bine. Merge indiferent de iDevice.

 • Radu

  Se pare ca nu trebuie sa apesi ca disperatul pe butonul de power/sleep…

 • alexandro_angelo

  Ca sa fac upgrade de la 4.3 la 5.0.1 pt un iphone4 cu bb 4.10.01 la pasul 5 ce optiune aleg ?

 • gigic

  Salut,
  Am facut un jailbreak la in iPhone 4 neverlocked conform tutorialului dar Cydia nu se deschide. Care este problema? Am gresit undeva?

 • Hmm, e alba?

 • gigic

  Nu, iconita e normala ,numai ca atunci cand o accesezi nu face nimic. Mort…
  Incerc acum sa o iau de la capat..

 • RG

  zaone,fa un tutorial despre cum sa facem restore la iOS 5.0.1 tot de la iOS 5.0.1 cu pastrarea baseband-ului (pt.cei ce au nevoie de unlock).Ar fi util pt.un restore curat in cazul unor probleme.Ca daca facem o resetare generala din meniul telefonului,acesta nu va mai porni din cauza jailbreak-ului.

 • @RG: Si tutorialul asta pentru ce crezi ca e?

 • paicu razvan

  salut va rog sa imi raspundeti daca stiti..
  am soft vechi pe iphone 3.1.2 si vreau sa fac tutorialul acesta sa trec la 5.01..se poate? daca nu sa imi spuneti ce sa fac

 • Depinde ce iPhone ai.

 • paicu razvan

  scuze m-am grabit cand am tastat..am iphone 3gs bootroom 05.11.07

 • paicu razvan

  @zaone Astept raspuns sa stiu daca sa incep sau nu..tutorialul.mersii frumos
  cum am zis mai sus am iphone 3gs 3.1.2jailbreakuit cu blackra1n

 • RG

  Deci spui ca acel custom ipsw creat cu sn0wbreeze poate fi folosit oricand pentru un restore?E valabil acelasi lucru si pentru custom ipsw-ul creat cu redsn0w?Ma gandeam ca trebuie sa folosesti SHSH-urile de 5.0.1 pt.a face un custom ipsw.

 • Apple semneaza SHSH-uri pentru iOS 5 in momentul de fata.

 • Ala e baseband nu bootrom. Da poti face update la 5.0.1 pastrand baseband-ul.

 • Alex

  Salut! Daca am Iphone4 5.0.1, bb 04.11.08, garantie orange, si fac jailbreak cu snowbreeze, pierd sau nu garantia? daca dau restore, o sa am acelasi bb? multumesc

 • Radu

  Pentru inceput mentionez ca am un 3gs de la orange, cu 4.3.3 si as dori sa incerc 5.0.1
  Am citit de cateva ori pasul 8 dar tot nu sunt lamurit. Nu vreau in nici un caz bb de ipad.. dar ultima fraza ma face sa inteleg ca daca vreau sa trec la 5.0.1 trebuie neaparat sa o fac ?! sau este doar necesar trecere prin pasul acesta adica bifarea sau nu a acestei optiuni?

 • Nu, nu trebuie sa o faci, sari peste pasul cu baseband-ul de iPad daca nu ai nevoie de el.

 • marius

  Salut! Am un Iphone 3gs cu baseband de ipad!Am facut update la ios 5 din Itunes,apoi am refacut un restore si unlock cu ultrasn0w cu sn0wbreeze si am semnal la cartela!

 • marius

  NU AM SEMNAL ::::)

 • MrK

  daca am facut update la ios 5.0.1 din greseala fara sa am jailbreak pe el mai pot face downgrade (la 4.3.3 initial am avut 4.1)ca am incercat de multe ori si mi-a iesuat..

 • Fara SHSH nu poti face downgrade.

 • sorindoc

  am si eu o intrebare, am ios 4.3.5, bb 04.10.01 si este blocat pe o anumita retea, deci il folosesc cu gevey, exista posibilitatea de a esua ? am citit mai sus si suporta pana la 4.3.3… ?

 • Merge fara probleme.

 • MrK

  deci numai pot face nimic?

 • mie imi da error 3194..ce fac …??? am ster ultimele 2 linii din host cu gs..apple….ce fac???

 • MrK

  dc imi arata asa ca am urmat toti pasi cu exactitate…http://postimage.org/image/pptik3fht/

 • ionut

  ce a mai pastrat basebandul de la 4.3.4!!! in loc sa pastreze basebandul acum il am pe cel nou, nu am dormit toata noptea in speranta ca voi face downgrade. Aveti vreo solutie, am ssh salvat!

  mersi

 • ionut

  dar am ssh salvat in cydia, habar nu aveam de ssh salvat la apple, asta cum se mai facea?

  mersi

 • ionut

  si pentru moderatori, schimbati si voi in tabelul acela ca nu se poate decoda la bb 04.11.08, ca sa nu m-ai piarda si alti noptile

 • Anonymous

  Zaone:Dupa ce intru in iTunes si dau shift + apas pe ipsw salvat pe imi apare butonul restore din iTunes.Dau pe el?

 • Eu cred ca am spus ca actiunea e shift + restore si apoi alegi ipsw-ul.

 • yreax

  salut. va multumesc tuturor pentru ce ati facut si ce faceti. sunteti extraordinari. multumesc! am un iphone4 at&t usa 4.10.01 gevey si am avut 4.3.3 untethered, dupa o prostie de a mea nu a mai mers (crezand ca e ca la android, instalezi 2.2 si te intorci la 2.1 de cate ori vrei), am facut update la 4.3.5 si am asteptat pana ieri cand m-am hotarat sa fac update la 5.0.1, am ales sn0wbreeze si urmat pasii. nu imi vedea iphone in dfu asa ca am schimbat mufa de pe usb3 pe usb2, erorile 1600 si 1602 imi dadeau batai de cap (sterge ipsw si reia de la cap, deconecteaza cablul, scoate din dfu, conecteaza, stinge, introdu in dfu iphone) am reusit 5.0.1 untethered bb 4.10.01 dar ce sa vezi… cydia dadea sa porneasca si iesea, iconitele erau transparente pe ecranul iphone-ului si am incercat sa reinstalez cydia cu redsn0w, acum am 5.0.1 untethered bb 4.10.01 gevey functioneaza (am urmat instructiunile de pe un tutorial pt ca e diferita activarea in 5.0.1) cydia merge perfect si iconitele nu mai sunt transparente 😀 Va Multumesc!

 • sorindoc

  felicitari, bine ai venit printre noi (ios 5) :))

 • MYKUTUL

  AM UN IPHONE 3GS SI IAM DAT RESTORE DAR IMI CERE SA IL ACTIVEZ, CUM POT SA FAC ASTA?

 • Ori faci un alt custom ipsw in care bifezi hacktivarea ori face jailbreak iar cu redsn0w. Ai tutorial in tabelul de jailbreak si decodare.

 • mykutul

  am facut exact ca in tutorial , dar nu imi gaseste reteaua? ce sa mai fac?

 • Ce baseband ai?

 • mykutul

  nu stiu, de unde pot sa il aflu?

 • kataliyn

  zaone…scuze ca intervin…poate deranjez….
  MYKUTULE…. SI EU AM UN 3GS.. fa cum spune zaone….snowbreeze….custom ipsw 5.0.1, cu hactivare si toate alea apoi instaleaza din cydia ultrasnow….nu va merge initial reteaua. da un hard reset la iphone apoi conecteaza-l cu itunes. vei vedea ca iti va cere un update de carrier…done si ai un iphone liber de retea. eu asa am facut….bafta

 • Sergiu

  Salutare,

  Am facut si eu azi tutorialul, am instalat tot, intru in telefon, configurez, si vad ca nu imi lua retea (am gevey).. ok toate bune, dau switch off .. dau sa repornesc si acum imi sta cu marul blocat, nu intra in el .. ce-i de facut?

  Stima.

 • Sebastian

  Salut tuturor.
  Am un IPhone 4 cu IOs 4.3.3 si bb 04.10.01 care functioneaza cu Gevey sim.
  Intrebarea mea este daca pot scapa de Gevey si instala IOS 5 fara sa fac neverlock.
  Va multumesc si astept raspunsurile voastre.

 • Poti dar nu se stie sigur daca va functiona cartela, nu toate functioneaza fara probleme pe iOS 5.

 • alexander

  buna. eu urmeaza sa fac acesti pasi pe un iphone 4 5.0.1 si as dori sa intreb daca totul merge cum trebuie, voi avea nevoie de gevey sau va fi deblocat telefonul in sine?

 • Alinel

  Am facut ce zice aici mai sus dar nu mi s-a updatat Basebandul! Am pe un iPhone 3GS 05.16.05 si vreau 06.15.00 neaparat, dar dupa ce am bifat Hackactive in sectiunea general am dat built asa conform tutorialului nu mi-a updatat basebadul. Explica cineva mai clar ce trebuie sa fac ca sa mi se updateze basebadul ca e destul de neclara chestia? Multumesc

 • Gabi

  Zaone, am o problema. Am jailbreak untethered cu snowbreeze si nu imi functioneaza wireless-ul. Cand caut o retea nu gaseste nimic chiar daca pe alte telefoane gasesc cate 4-5 routere wifi. Am instalat si programul wififofum si imi spune sa pornesc wireless-ul , cu toate ca el este pornit. Am vazut pe un forum ca daca era o problema hardware trebuia sa nu mai imi apara in setari la informatii adresa wifi , dar imi apare. Nu stiu ce sa mai fac , de 3 zile ma chinui sa ii dau de cap.

 • Daca nu merge cu un reset network settings atunci trebuie sa faci restore si sa nu restaurezi backup-ul. E preferabil sa faci alt custom ipsw. Daca problema persista incearca si vezi daca merge fara jailbreak. Daca fara jailbreak face la fel atunci e dus si trebuie schimbat. Am patit si eu la fel.

 • Gabi

  Merci Zaone pentru raspuns. Daca e stricat ai idee cam cat ar costa sa il repar?

 • Habar nu am.

 • Jack

  Salut, am un iphone 4 , baseband 4.10.01, versiune 4.3.3 si de ieri nu`mi mai recunoaste gevey sim`ul cartela…
  m`am gandit sa`i fac update la ios5 fara sa imi schimb baseband`ul(ca sa imi recunoasca cartela) .. am urmat toti pasii de aici,
  am construit cu snowbreeze fiesierul ala..
  iar cand ajung in itunes ii dau shift+restore,
  aleg fisierul creat de snowbreeze,
  mi se incarca ce se incarca apoi EROARE : “The iPhone could not be restored. An unknown error occurred (3194)” dupa ce apare eroare. imi porneste telefonul si ruleaza normal. la fel ca inainte. cu aceiasi versiune si baseband,deci nu s`a reusit instalarea 🙁

 • Adi

  Salut , incerc sa fac update la ios 5.0.1 si nu reusesc imi da eroarea 3194

 • tdr

  Aceeasi eroare 3194, am incercat si varianta cu tinyumbrella sa bifez si sa debifez optiunea aia, restarturi la pc, apoi am editat din notepad fisierul host, am pus si cu diez si fara diez, am incercat mai multe adrese si degeaba.

  Cred ca le-am incercat pe toate. Aa, am incercat si pe alt pc si la fel.
  Ma gandesc ca nu se mai poate face pe 5.0.1 de cand a aparut 5.1 ??

  Zi-mi te rog ce fac gresit. Multumesc!

 • fear

  incearca pe alt pc si o sa-ti mearga asa am patit si eu sau sterge fisierul hosts de tot asa mi-a mers mie

 • Petcu

  se mai poate face update de la 4.3.5 la 5.0.1 chiar daca a aparut 5.1?

 • Bold

  Salut Zaone. Am o problema cu un Iphone 4 neverlocked 4.3.3. Am urmat toti pasii din tutorial ca sa trec la 5.0.1 si in Itunes imi da eroarea 1601 dupa ce face verificarea la soft. Am introdus usb-ul in toate porturile, am dezinstalat Itunes complet si reinstalat, am incercat cu Ireb-r5, am incercat aceleasi etape si pe alt PC, dar nici o sansa.
  Ma poti sfatui cum pot scapa de eroarea 1601.

 • Ai folosit SHSH?

 • Bold

  Nu.

 • nickolay

  salut,
  am un iphone 3gs jailbreakuit la 4.0 cu redsnow parca (l’am facut demult) , cum pot sa’l schimb pe 5.0.1 ? am incercat diverse dar ma gandesc ca poate nu m’am gandit la ceva

 • Pingback: Clubul iPhone & iOS - Page 64()

 • Guest

  Cum fac downgrade de la 5.1 la 5.0.1?

 • Pe?

 • bc80sor

  Salut zaone….
  Am un iphone 3gs IOS 5.0.1 baseband 5.16.05 si nu pot sa-i fac jailbreak dupa pasii de mai sus….imi da eroarea 3194 cand ii dau restore in itunes.
  Am facut toate balacariile posibile si nu stiu cum sa i dau de cap.
  IMi poti da o rezolvare?Ms

 • Albert

  @fear care e acel fisier hosts?

 • Pavel T

  Salut, zaone… Daca am un iphone 3GS cu SHSH salvate si nu vreau sa fac update de baseband 06.15.00 deoarece am baseband 05.13.04 mai pot continua acest jailbreak si unlock pentru a putea sa am pe 3GS IOS5.0.1? Eu acuma am pe el IOS4.0.Intreb deoarece ma deruteaza aceasta remarca “fectuarea acestui pas este obligatorie daca faceti update de la iOS 4 la iOS 5.0 sau direct la 5.0.1”. Mersi mult

 • Da, poti pastra baseband-ul cu tutorialul asta, totusi ia cea mai recenta versiune a sn0wbreeze de pe ih8sn0w.com. Pasul ala e necesar pentru cei care au deja baseband de iPad, nu si pentru restul.

 • Pavel T

  Zaone – as mai avea o intrebare legata de acesti pasi, la pasul 9 eu nu pot sa adaug nimic, gen fisiere cu extesia .deb unde le gasesc pe acelea, pe calculator nu le am, am cautat dar degeaba nu gaseste fisiere cu acea extensie.Daca nu selectez nimic este vreo problema? Marsi mult

 • Zeniamin

  Se poate face unlock la un iPhone 4, baseband 04.11.08 cu iOS 5.0.1 (9A405) ? Jailbreak e facut dar telefonul e inca blocat pe AT&T USA.

 • @ Albert deschide c/windows/system32/drivers/etc si in folder-ul acesta gasesti un file numit hosts, deschizi notepad-ul ca si administrator ( click dreapta – run as administrator ), in caz ca nu te lasa sa copiezi sau sa deschizi file-ul hosts in notepad deschis trebuie sa dai la notepad file -open si cauti dupa directie de mai sus ” hosts ” dai open si stergi liniile cu …..apple.com, ele apar la ultimile randuri ), sau alta metoda pentru 1394 este sa deschizi tinyumbrella, dai start la server si pornesti itunes-restore… dar la mine dupa acesta a dat error 2005 care nu am putut rezolva! Cei care doriti sa faceti update cu sn0wbreeze faceti in felul urmator: dupa ce descarcati sn0wbreeze ( recomand 2.9.3 ), dati pe iconita click dreapta – properties si sus compatibility – run this program i compatibility mode for Windows XP – Service Pack 3 – apply – OK, faceti firmware-ul iOS5.0.1 sau iOS5.1 ( tethered ), bagati iPhone-ul in DFU Mode si restore cu itunes, daca va da eroare 1394 refaceti ipsw-ul cu snowbreeze si nu uitati sa stergeti cel creat anterior… refaceti pana cand va merge ( nici mie nu mi-0a mers din prima si error 1394 mi-a dat cand am uitat sa dau properties – compatibility mode cu windows xp sp3 ( imi facea custom ipsw-ul dar fara succes, am ramas numai cu eroarea 1394 si 2005, pentru win 7 trebuie selectat win xp sp3 pentru Vista sp2 ( nu este sigur, dar asa am vazut intr-un tutorial… ) )

 • alexandra

  Intrebare:
  Am un IPhone 3G de 8Gb. Eu am deja jailbreak pe el. As vrea sa il update-ez, insa cineva mi-a spus ca e o procedura mai diferita fata de cel fara jailbreak si ca poate distruge telefonul.
  Imi puteti explica mai detaliat cum se face si ce poate pati telefonul, daca e indicat sa fac acest update?
  Astept raspuns urgent. Multumesc anticipat!

 • alin manea

  va rog ajutatima , ZAONE te rog, un idiot mia sters din ifunbox toate setarile din cydia de sistem plis toate apps originale care vin cu telefonul . practic in momentul asta iphone4 al meu are o singura icoana si anume newstand nik macar appstore sau settings nimik , ajutor invatatima sa le recuperez ,contactatima si pe mess allinpreot este id meu

 • Fa-i restore.

 • Mihai

  Zaone, ma poti ajuta si pe mine in legatura cu un jailbreak la un iphone 4? Am Windows XP si nu-mi functioneaza sn0wbreeze:| cu ce altceva sa incerc?:| am nevoie si de baseband preservation:|

 • Am incercat sa upgradez de la 4.2.1. la 5.0.1. Nu mi-a iesit de niciun fel…Am iP4 cu 04.10.01 neverlocked…Cand dau restore+shift imi da cand 3194 error cand 1601…Ma poate ajuta cineva? Sau raman la 4.2.1….Mentionez ca in TinyUmbrella butonul “Start TSS Server” nu e Enable…Si nu imi mai gaseste SHSH-urile pe care le aveam in Cydia…

 • CyPpA

  zaone zi-mi te rog frumos daca pot sa trec de la 4.3.3 la 5.0.1 cu pastrare de baseband , daca da cum?

 • johnny

  Se mai poate face upgrade sau downgrade la 5.0.1 fara SHSH?

 • Mircea

  salut
  am un iphone 4 cu ios 4.2.1 bb 03.10.01 codat si folosind gevey 3g…intrebarea mea este : Daca pot sa pun orice ios 5,5.0.1,5.1 si sa pot face unlock sau sa mai pot folosi Gevey 3G?
  Din toate bb la care pot sa fac unlock soft sunt bb de 3gs nu de i4.

 • mih

  salut am o foarte mare problema. Am un iphone 3gs care era jailbrakuit pe versiunea 4.3.3. Am facut ca “desteptul” upgrade la 5.1.1 direct din itunes fara sa fol nici un program ca la sf sa imi dau seama ca nu pot sa mi activez telefonul. Am cautat pe net mi-a dwnldat snowbreeze 2.9.5 si mi am jailbrake-uit 5.1.1 mi am pus tel in a restorable state si am instalat vers jailbrake uita. e acum nu pot sa mi decodez telefonul neam. se poate va rog putin ajutor…

 • Instaleaza baseband de iPad cu cea mai recenta versiune a redsn0w.

 • mih

  salut. vroiam sa te intreb ca asta inseamna ca papa gps pe telefon pentru totdeauna?si redsnow il folosesc ca pe snowbreeze adika aceeasi pasi trb sa i urmaresc si sa pun bifa la install ipad baseband?

 • mih

  am uitat sa mentionez ca fara sa fac instalul de baseband de ipad am firmware 06.15.00 dupa ce mi-am instalat versiunea jailbrake uita de snowbreeze…

 • oana

  cu baseband 03.10.01 pot face upgrade si sa mearga gevey?

 • Nu.

 • alex

  salut.
  dupa ce pregatesc ispw, cand deschid itunes, imi da eroarea asta….fara sa imi apara telefonul.
  mentionez ca e in DFU. “the iphone software update could not be contacted”
  vreo rezolvare?

 • Lasa iTunes as e conecteze la internet prin Firewall/antivirus.

 • Alex

  Am reusit sa il “blochez” cu mesajul sa il conectez la itunes, pt ca am incercat cu tinyumbrella…