Angry Birds ajung acum si pe baterii externe pentru iDevice-uri

  Mania Angry Birds a cuprins intreaga omenire si de la un simplu joc pentru terminale mobile s-a ajuns la diverse accesorii, jucarii sau chiar obiecte de imbracaminte. Toate acestea se vand foarte bine pe intregul glob si nu sunt deloc ieftine iar recent a fost lansat un nou produs tematic Angry Birds, o baterie externa pentru terminale iPhone 4/4S. In imaginile din acest articol avem prezentata bateria care se numeste Angry Birds Portable Power Stations si vine echipata cu o baterie de 1900 mAh care teoretic ar trebui sa incarce un iPhone 4 complet o singura data.

  Noile accesorii sunt disponibile pe un website din Marea Britanie care le comercializeaza la pretul de 18£ bucata si desigur ca exista modele cu mai multe persoanaje din joc. Desi nu sunt comercializate direct de catre Rovio, compania finlandeza probabil primeste o parte din profit si clienti pentru asemenea produse exista intotdeauna.

4 COMENTARII

  1. Exista si la noi in constanta pe un site de specialitate gsmnet.ro si am intentinat sa imi achizitionez una dar momentan nu cred ca imi trebuie 🙂

  2. @zaone: Am vazut prima data asa ceva acum vreo 2 luni, in Romania, nu in alte tari, deci nu e noua deloc bateria asta cu Angry Birds.