Apple pierde un nou proces in Germania, nu reuseste sa interzica vanzarea tabletei Galaxy Tab 10.1N

  Astazi o instanta din Germania a respins actiunea formulata de catre Apple prin care compania americana cerea interzicerea comercializarii tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1N. Apple a formulat aceasta actiune dupa ce a reusit sa blocheze vanzarile tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1 in Germania si compania asiatica a gandit si lansat un produs nou dar modificat tocmai in ideea de a eluda interdictia anterioara. La scurt timp dupa lansarea Galaxy Tab 10.1N Apple a introdus o noua actiune impotriva Samsung cerand interzicerea comercializarii acestei tablete insa astazi o instanta a decis sa respinga actiunea.

Samsung Electronics Co Ltd’s reworked tablet PC does not look like a copycat version of the iPad, a German court said, affirming a preliminary assessment and dealing another legal blow to Apple Inc. Apple is fighting several rival makers of smartphones and tablet PCs in courts worldwide over intellectual property. Samsung changed the design of its Galaxy Tab 10.1 for the German market — naming it Galaxy Tab 10.1N — to get around a sales ban imposed by a court in September, and Apple challenged the new version. The state court in Duesseldorf said on Thursday there were “clear differences” between the Galaxy Tab 10.1N and the iPad.

  Era greu de crezut ca Apple ar fi putut castiga un asemenea proces avand in vedere ca prima interdictie de vanzare a avut la baza similaritatile dintre design-ul Galaxy Tab si iPad iar in Galaxy Tab 10.1N Samsung a schimbat multe elemente de design si tabletele nu mai seamana aproape deloc intre ele. Apple va incerca probabil sa introduca o noua cerere de blocare a comercializarii tabletei dar in final eu unul cred ca va ajunge la acelasi rezultat.

2 COMENTARII

  1. daca stau sa ma uit bine la astea 2 poze,in afara de culoare mai deschisa altceva schimbat nu prea vad,dar trecand peste asta tot nu vad ca seamana cu ipad…