Prima Pagina Apple Ce surprize pregateste Apple la conferinta de prezentare a iPad 3?

Ce surprize pregateste Apple la conferinta de prezentare a iPad 3?

iPad 3 - analiza imaginii evenimentului de prezentare

  Pe data de 7 martie la ora 20:00 compania Apple va da startul conferintei de prezentare a tabletei iPad 3. Stim asta pentru ca aseara Apple a trimis jurnalistilor din lumea intreaga invitatii la evenimentul ce va avea loc la Yerba Buena Center din San Francisco si in invitatii a inclus o poza care a starnit extrem de multe discutii. Din poza s-a inteles clar ca iPad 3 va avea un Retina Display insa este neclar daca tableta va veni sau nu cu un buton Home deoarece Apple sugereaza ca noul sau produs ar urma sa aiba un buton Home capacitiv.

  Totusi Apple a dezvaluit deja doua lucruri esentiale in legatura cu tableta sa si pana acum un lucru asemanator nu s-a intamplat in legatura cu vreun iDevice. Daca Retina Display-ul si un posibil buton capacitiv nu sunt marile noutati ale tabletei iPad 3 atunci ce secrete ascunde dispozitivul inca nelansat de Apple? Daca Apple considera ca Retina Display-ul nu este cea mai importanta noutate adusa de iPad 3 atunci oare ce componenta/aplicatie sau caracteristica a tabletei ne va uimi pe toti in data de 7 martie?

  Sa fie oare procesorul quad-core? Chip-ul grafic mai bun? Accesoriul nou despre care am discutat ieri, poate o schimbare in design ori vreo modificare importanta in software? Voi ce credeti ca inca nu ne-a dezvaluit Apple?

 • Nu stiu ce sa spun dar exista tablete sixt-core din cate stiu eu … Sau nu stiu eu bine …

 • xxz

  Eu cred ca o sa avem o surpriza la capitolul navigatie, poate introduc turn-by-turn nativ.(iconita Maps)

 • AurelM

  vai cum nu are Retina? Vai da acolo spune “blurry icon indicate absence of Retina”, nooo si nici A6 inside (bine stim ca asta e din cauza incapabililor de la Samsung). Insa va fi un succes pentru ca americanii deja isi vand iPadurile 2. A am uitat, si Apple e lider in inovatii tehnologice.

 • Rely

  Deci mai e putin si apare si versiunea 5.1 odata cu ipad3 so bye bye jailbrake

 • AurelM

  “iPad 3 is so awesome Chinese workers pay to assemble it!” =))
  iPad 3 (or 2S, or whatever Apple calls its next-gen tablet) will have a higher-res screen. Actually, it will have such a high definition that reality will look blurred. 😀

 • Andrei Rotaru

  Ipad 3u indiferent daca vine cu ios 5.0.1 sau cu 5.1 tot nu va putea fi jailbrakeuit cu programele deja existente si daca apare 5.1 si faci update la 4s sau la Ipad 2 atunci e numai vina ta ca nu ai jailbreak.

 • penibila poza…

 • DaNilinio

  Sa speram ca se va gasi solutie de jailbreak la ipad 3
  Si sa aiba siri(i hope)

 • mau

  ipad 3 fara siri nu v-a exista :))

 • outlaw22

  complet idioti, lipsa de ocupatie si prea multa imaginatie

 • Gabe4You

  Nu va avea Display Retina??? Mare pacat…:(

 • CalinC

  mai avem 8 zile aproape,de ce va bateti capul…vedem atunci si +/-….poate sa fie cu holograma..:)))

 • Adun

  La fel cum a fost si cu restul produselor Apple sunt 1000 de supozitii din care câteva se vor dovedi reale. Apple o sa ne surprinda între-un mod plăcut ca de fiecare data. Nu ar fi mai simplu sa așteptăm pana in 8 martie si vom vedea ce va fi. Oricum se vor găsi nemulțumiți pentru ca fiecare are dreptul sa își imagineze ce vrea. Eu imi doresc sa proiecteze holograme si dacă nu o va face voi fi dezamăgit :))