iPad 3 va fi prezentata pe 7 martie conform Apple!

Invitatie pentru evenimentul de prezentare a iPad 3

  Dupa saptamani de zile in care am tot speculat in legatura cu posibila data de prezentare a tabletei iPad 3 iata ca in aceasta seara compania Apple a inceput sa trimita jurnalistilor din SUA si din lumea intreaga invitatii pentru evenimentul ce va avea loc pe data de 7 martie. In San Francisco, la Yerba Buena Center, Apple va prezenta tableta iPad 3 lumii intregi pe data de 7 martie impreuna cu noul iOS 5.1 si cu restul “bunatatilor” pe care Tim Cook si inginerii companiei din Cupertino le au in lucru de cateva luni de zile.

We have something you really have to see. And touch.

  Se zvoneste ca iPad 3 ar urma sa vina cu un procesor dual/quad-core, cu Retina Display, cu camera de 5/8 megapixeli capabila sa filmeze HD in format 1080p, cu o camera HD pentru apeluri FaceTime, cu un chip grafic mai performant, cu spatiu de stocare de 128 GB, cu conectivitate 4G LTE, cu o baterie mai buna si cu o carcasa mai groasa. Ce se gaseste in noua tableta vom afla abia pe martie insa pana atunci vom auzi cu siguranta foarte multe speculatii.

  Interesant este ca in invitatia trimisa astazi jurnalistilor Apple prezinta ecranul Retina al iPad 3, deci existenta acestuia este acum 100% confirmata! Conferinta va avea loc pe data de 7 martie la ora 20:00(ora Romaniei) si desigur ca va astept pe iDevice.ro.

UPDATE: iPad 3 confirma existenta Retina Display-ului si iPad 3 ar putea veni fara buton Home.