iPhoto pentru iOS descarcata de 1 milion de oameni in doar 10 zile

iPhoto iOS

  Pe data de 7 martie compania Apple a anuntat lansarea aplicatiei iPhoto pentru iOS, o versiune pentru terminale mobile a celebrei aplicatii disponibile deja pe Mac-uri de foarte multa vreme. La doar 10 zile distanta de lansarea oficiala aplicatia ar fi fost cumparata de 1 milion de utilizatori deja si vorbim despre aproape 4 milioane de euro facuti de Apple in doar 10 zile. Cifra este spectaculoasa insa nu surprinzatoare pentru ca aplicatia iPhoto a fost pentru cateva zile bune in topul celor mai cumparate aplicatii din App Store.

Apple told me today that its newest iOS app, iPhoto, hit 1 million users in less than 10 days after its release. It’s important to note that figure is users, not downloads. It’s quite possible that one user downloaded the app multiple times, but Apple isn’t counting those, only the unique users.

iPhoto was introduced during Apple’s iPad event earlier this month. The app allows users to manipulate photos and share them with friends and family.

  Cred ca aceasta este una dintre aplicatiile Apple care a avut parte de cel mai mare succes si totul se datoreaza probabil faptului ca ea este compatibila cu o intreaga gama de iDevice-uri.

15 COMENTARII

  1. @Klaudinho: Descarcata de 1 milion de oameni inseaman ca 1 milion de utilizatori au cumparat-o, e vorba de utilizatori unici. Redescarcarile nu se iau in considerare.