JuiceTank – carcasa care iti incarca iPhone-ul direct de la priza(Video)

11

  JuiceTank este o carcasa pentru terminale iPhone 4/4S care este special conceputa pentru a incarca dispozitivele noastre direct de la o priza si da, puteti introduce carcasa direct in priza precum orice alt cablu. In clipul video de mai sus aveti o scurta prezentare a carcasei si observati ca ea este echipata cu un alimentator care preia curentul direct de la priza si il transfera in iDevice-ul vostru fara prea mult efort. Carcasa nu are o baterie integrata deci singura sa utilitate este de a incarca un iPhone direct de la priza si cu ajutorul ei eliminati necesitatea de a mai lua cabluri pentru incarcarea dispozitivelor.

The JuiceTank is the first iPhone case to feature an integrated wall charger that folds flat to provide maximum portability. The automated plug deploys easily and allows you to plug your phone directly into any outlet. No cords required. We designed the case with a micro USB pass through so you can charge and sync your iPhone with a micro USB cord… if you have one handy. If not, you’ll always have your JuiceTank with you to recharge your iPhone. The case will be made out of a high grade polycarbonate to protect your phone from daily wear and tear. The inside of the case will feature a soft touch rubberized finish to keep your iPhone snug and secure.

  Deocamdata JuiceTank este doar un proiect pe site-ul kickstarter.com insa se pare ca va aduna indeajuns de multi bani pentru a fi finantat si probabil o versiune a carcasei compatibila cu prizele europene va fi dezvoltata.