If Alarm Clock – o alarma inteligenta pentru iOS care te trezeste in functie de conditiile meteo

  Va spuneam ieri ca LG  dezvolta un telefon “inteligent” care ar fi capabil sa gandeasca singur si sa interactioneze cu utilizatorii in baza unor informatii inregistrate din lumea reala. Unul dintre directorii LG a explicat functionalitea tehnologiei dand drept exemplu o situatie in care telefonul ar verifica singur conditiile de trafic din zona in care se afla utilizatorul si l-ar trezi pe acesta mai devreme pentru a merge la serviciu. Sistemul este foarte util si el exista deja chiar in App Store unde If Alarm Clock poate face exact acelasi lucru insa verificand conditiile vremii.

  If Alarm Clock este o aplicatie foarte inteligenta care stie sa va trezeasca in functie de conditiile meteo insa este capabila sa va si inregistreze orele de somn pentru fiecare zi in parte plus multe altele. Singura problema a aplicatiei este ca telefonul trebuie lasat deschis cu ea ruland si peste noapte bateria se descarca din cauza verificarilor facute de aplicatie insa cei care au nevoie de ea vor trece peste acest mic inconvenient. In concluzie, aplicatii inteligente exista deja, ele nu ofera extrem de multa functionalitate insa pot fi foarte utile.

Pretul initial:
Numele:
If Alarm Clock

1.59

s





Developer: Matt Greenfield
Categoria: Weather


Descriere: Want an alarm clock that doesn’t just think in times but actually knows what’s going on in the world Wake up by what’s happening, not by numbers.

EXAMPLES

– You’re on a snowboarding holiday and if ther…


Dimensiunea aplicatiei este: 1.7 Mb


5 COMENTARII

  1. If Alarm Clock este utila insa:
    Conditiile de trafic(TMC) nu ë acelasi lucru cu conditiile meteo, chiar daca uneori se leaga.
    Probabil, aceasta dezvoltare e definita pe un traseu zonal sau prestabilit si in functie de TMC iti da desteptarea, eu cred ca a-ti vazut deja ambuteiaje si pe un soare destul de impunator, cei ce lucreaza/sofeaza pe afara stiu foarte bine despre ce vorbesc, 1 min de intarziere in a iesi “pe poarta” e fatal, cand te trezesti cu o autostrada de 30km blocata, sa nu mai vorbim si de zonele ploioase unde aceste conditii meteo sunt “normale”!