Seas0npass 0.8.4 face jailbreak pentru Apple TV 2nd generation pe iOS 5.0.1

  In cursul acestei dimineti v-am spus ca Apple a lansat iOS 5.0.1 pentru posesorii de Apple TV, noua versiune a sistemului de operare rezolvand o parte dintre bugurile versiunilor anterioare. Tot astazi dezvoltatorii solutiei de jailbreak Seas0npass au anuntat ca versiunea 0.8.4 a programului lor poate face jailbreak pentru Apple TV 2G pe noul iOS 5.0.1. Jailbreak-ul este desigur tethered pentru ca se bazeaza pe limera1n exploit-ul lansat de geohot si desigur ca pentru Apple TV 3rd gen nu exista o solutie de jailbreak si nici nu se stie daca va exista vreodata.

Seas0nPass currently supports a TETHERED jailbreak of the 2nd gen Apple TV running the latest 5.0.1 (iOS 5.1.1 – 9B206f) software that was released on May 10th, 2012.

  Noua versiune a Seas0npass o puteti descarca de aici iar un tutorial de jailbreak aveti aici. Tutorialul se aplica si pentru noua versiune de iOS, voi trebuind doar sa incarcat iOS 5.0.1.

5 COMENTARII

  1. @Alin: Jailbreak-ul pentru apple TV iti permite instalarea de aplicatii third-party (ATV Flash, XBMC, plugin-uri etc) care iti activeaza noi functionalitati: Streaming channels, posibilitatea de a rula mai multe formate video, suport NAS/Samba etc. Detalii xbmg.org, firecore.com.

  2. Scuze de offtopic…dar filem gen mkv cu sub si suport dts sau macar downmix functioneaza pe apple tv? sau care sunt diferentele dintre cele doua 1 si 2 fiiindca 3 nu are jailbreak e limitat. Diferente la formate suportate nu tehnice ca alea le-am gasit. Mersi

  3. pentru atv3 va exista sigur. daca nu pentru atv3 poate pentru atv4. Nu cred ca multi prefera sa vada un 720p pe un tv care suporta 1080p. Diferenta se vede imediat.