Foxconn se pregateste sa produca noul televizor Apple

  In ultimele luni au aparut numeroase zvonuri care dadeau drept sigura lansarea unui televizor produs de catre compania Apple si iata ca acum CEO-ul Foxconn le sustine. Intr-o conferinta ce a avut loc ieri la deschiderea sediului Foxconn din Shanghai, Terry Gou, CEO-ul Foxconn, a declarat ca in momentul de fata compania sa se pregateste sa produca un televizor conceput de catre Apple. El a mentionat ca va fi vorba despre un televizor care va afisa imagini de inalta definitie, insa care va avea Siri si FaceTime incorporate, deci afirmatiile sale se potrivesc cu cele relatate saptamana aceasta.

Gou said Foxconn is making preparations for iTV, Apple Inc’s rumored upcoming high-definition television, although development or manufacturing has yet to begin. iTV reportedly features an aluminum construction , Siri, and FaceTime video calling. Foxconn’s recent 50-50 joint venture factory with Sharp in Japan is one of the preparationsmade for the new device, Gou added.

  La fabricarea noului televizor va contribui si Sharp, probabil cu ecranele IGZO, insa deocamdata nimeni nu stie cand va incepe efectiv procesul de asamblarea a noului dispozitiv. Practic CEO-ul Foxconn a confirmat acum zvonuri vechi de cateva luni de zile si se pare ca Apple se pregateste sa aduca pe piata un produs dezvoltat in premiera in Cupertino. Nu stiu daca Apple va prezenta televizorul la WWDC 2012, insa exista sanse mari ca el sa ajunga pe piata pana la sfarsitul acestui an.