Un nou SIM iti permite sa monitorizezi in totalitate modul in care el este utilizat pe un telefon mobil

  In Marea Britanie, parintii vor avea un control si mai mare asupra  copiilor cu ajutorul unui nou model de cartela SIM care le permite sa monitorizeze tot ceea ce se intampla cu el. Mai exact, parintii vor putea vedea ce mesaje SMS/MMS sunt trimise prin el, vor putea administra contactele adaugate in telefoanele mobile, deci vorbim despre un nivel de control foarte mare pentru o asemenea cartela. Totul se face prin intermediul unui sistem online dezvoltat de catre o companie numita Bemilo si se pare ca unii deja il folosesc in Marea Britanie.

A mobile telephone service which allows parents to read their children’s text messages, control who they add as contacts and remotely switch their phone off has been developed. The safety system gives adults total control over a mobile phone via a computer, and is intended to protect children aged eight to 16. The site is understood to be linked directly to the phone’s SIM card, meaning all text messages transfer automatically to be read – whether they are deleted or not.

  Cei de la Bemilo ofera un telefon mobil special si o cartela SIM, ambele conectate la acest serviciu online si ambele dotate cu un set special de functii. Parintii pot controla modul in care functioneaza telefonul mobil si pot verifica tot ce se intampla pe cartela SIM, fara prea mult efort, iar partea interesanta este ca aceasta cartela poate fi utilizata cu orice fel de telefon mobil. Serviciul costa doar 3£ lunar si pentru aceasta suma un parinte stie tot ce face propriul copil cu cartela introdusa in telefonul mobil.

  Avand in vedere ca respectiva cartela functioneaza cu orice telefon mobil, cred ca in curand vom vedea sistemul si in alte tari, insa nu stiu cat de constitutional este el.