Test de performanta intre noile procesoare Ivy Bridge si vechile procesoare Sandy Bridge ale Intel(Video)

[youtube]http://youtu.be/oHzLPrXB8Wg[/youtube]

  Luna trecuta Intel a lansat oficial o noua serie de procesoare construite pe platforma Ivy Bridge. Aceasta platforma ofera o mult mai eficienta administrare a energiei, performante grafice foarte bune plus o imbunatatire semnificativa a performantelor de procesare fata de vechea platforma Sandy Bridge. Pentru a vedea cat de bine se vor descurca pe Mac-uri noile procesoare, cei de la Insanely Great Mac au facut un calculator hackintosh si au comparat performantele.

How the new Ivy Bridge CPUs look to match up to Intel’s previous generation Sandy Bridge platform. Benchmarks include both stock and over clocked Core i7 3770K and Core i7 2600K. Plus a look at how the new chips may affect the next round of Mac upgrades.

  In teste au fost utilizate procesoarele Intel i7 3770K si i7 2600K care au rulat atat la frecventa nativa cat si la una supratactata. Rezultatele le aveti in clipul video ed mai sus, ele nu sunt surprinzatoare, insa cred ca nu reprezinta adevarata diferenta in performanta la care va puteti astepta cand veti utiliza Mac-urile pe care Apple urmeaza sa le lanseze.