Ziarul adevarul, iPhone 5 si fanteziile unui jurnalist

  Daca ati citit sectiunile tehnologice ale unor ziare si reviste romanesti, ati observat cu siguranta ca angajatii care scriu acolo n-au nici cea mai mica tangenta cu realitatea care inconjoara produsele mentionate in articole. In aceasta idee vi-i aduc in atentie pe cei de la Adevarul care spun, in mod eronat, ca data de lansare a iPhone 5 urmeaza sa fie anuntata pe 11 iunie, asta implicand faptul ca terminalul ar urma sa fie prezentat tot atunci, aceasta fiind practica Apple.  Mergand mai departe, jurnalistul articolului fara nume, probabil lasat asa de rusinea prostiilor scrise, spune ca rezolutia de 1136X640 pixeli a ecranului va oferi o senzatie asemanatoare cu oferita de Retina Display-ul iPad 3.

Data lansării iPhone 5 este preconizată să fie anunțată la 11 iunie. Cu toate acestea, pe internet există deja fotografii cu cel mai așteptat produs Apple.

Primele imaginile cu noul iPhone 5 care le permit utilizatorilor să afle detalii despre cele două modele, alb și negru, au fost publicate pe site-ul 9to5Mac. Imaginile confirmă faptul că iPhone 5 va avea un ecran mai mare, ca urmare a tendințelor moderne în materie de smartphone, iar rezoluția maximă este de 1136X640, oferind o senzație asemănătoare cu cea a ultimului iPad lansat de Apple. O altă caracteristică a iPhone 5 este dată de conectorul dock, care va face inutilă folosirea vechilor încărcătoare.

  Leg ultimul articol si de comparatia publicata, in poza de mai sus mai sus, de catre o persoana care nu stie cat RAM are iPhone 4S si la ce data a fost el efectiv lansat pe piata.