Sony pregateste lansarea unei noi tablete din seria Xperia

  Sony este unul dintre producatorii care au incercat sa ajunga macar tableta iPad in popularitate si vanzari, insa deocamdata a esuat lamentabil cu tablete pe care consumatorii din pietele importante le-au ignorat. Sony nu se lasa totusi si pregateste lansarea unei noi tablete cu un design oarecum interesant si un hardware la fel de bun precum cel existent in alte tablete Android. Tableta din seria Xperia va avea un procesor quad-core Nvidia Tegra 3, o camera de 8 megapixeli, o baterie de 6000 mAh(capacitate injumatatita fata de cea a iPad 3), autonomie de 10 ore si un pret de pornire de doar 400$.

  Desi tableta nu uimeste prin ceva anume, pretul este mai mult decat competitiv intr-o piata in care tabletele de 7 inch se chinuie sa atraga consumatorii si piata tabletelor cu ecran de 10 inch este dominata fara drept de apel de catre iPad. As vrea ca Sony si alti producatori sa uimeasca utilizatorii si sa ofere ceva mai bun decat iPad, insa in momentul de fata nu prea vad cum tableta aceasta ar putea convinge multi utilizatori sa nu cumpere iPad 2, de exemplu.

4 COMENTARII

  1. @real sony o fi “varza” la tablete si telefoane ceea ce nu cred dar la televizoare sunt cei mai tari pe langa panasonic si philips.decat sa iau produse de la samsung sau lg mai bine iau produse facute de sony sau celelalte 2 firme de mai sus.sunt mult mai tari decat crezi tu sau ce cred altii.nu sunt la fel de buni la telefoane ca cei de la apple dar la tv si multe chestii sunt peste coreeni sau taiwan-ezi sau alti asiatici mai mici asa in firme de it si altele.