iPhone 5 este un smartphone complet refacut, conform lui Phill Schiller

  Desi multi vor spune ca iPhone 5 este doar un iPhone 4S ceva mai inalt si mai subtire, cei de la Apple vor spune ca noul terminal este construit “de la zero”. Intr-o discutie cu Phill Schiller, cei de la The Verge au aflat ca in cazul iPhone 5 Apple a refacut design-ul terminalului pentru a obtine tot ceea ce am vazut noi aseara. Chiar si cu un design “complet refacut”, iPhone 5 seamana cu un iPhone 4S doar putin modificat, insa cei care au folosit terminalele spun ca anumite detalii ale dispozitivului sunt absolut uimitoare.

I queried about the design language, and if the iPhone 5 was an evolution of the older phones, or something new. “The design language is an iteration,” he told me, “but otherwise this is a completely new phone.” He talked a bit about the engineering effort that went into the phone, and emphasized that the company had “started from scratch” on building this device.

  Lasand design-ul la o parte, cei de la The Verge au intrebat de ce iPhone 5 are o autonomie mai buna decat iPhone 4S, iar Schiller a afirmat ca noul chip A6 administreaza mult mai eficient energia si chiar daca in terminal exista un chip 4G LTE, autonomia este destul de mult imbunatatita. Informatiile venite de la un om specializat pe marketing sunt desigur favorabile firmei si produsului, insa cei care au vazut iPhone 5 au ramas placut impresionati de el, dar ramane de vazut daca se vor adeveri si informatiile privitoare la autonomie.

When I asked about how Apple was able to claim even better battery life than previous devices in a thinner form factor and with LTE, Schiller told me that it was all about the new chipset in the iPhone 5. “We’re able to get much better power management with the integrated chips,” he said.

6 COMENTARII

  1. La cum arata lucrurile la anu cred ca vom avea direct iPhone 6.
    Chiar daca noul iphone 5 va rezista anul acesta .. in nici un caz nu cred ca vom putea vorbi la anul de un 5S cu design identic si camera de 12 megapixeli.

  2. Mie unu imi place foarte mult iphone’ul 5. toata lumea zice k e urat, e telecomanda etc, dar sunt foarte sigur k o sa se vanda ca paine calda. asa a fost si la 4s si se cauta in prostie

  3. Eu am sa-l cumpar deoarece imi expira contractul pentru Iphone 4 .Ce alta alegere am?Am cumparat o gramada de aplicatii ,muzica.Daca schimb firma
    apple in primul pierd toate astea.In al doilea rind mi se pare OK telefonul

  4. Imi vine sa rad cand va aud: ” ii un 4s mai lung” Dar iPhone 2/3G /3Gs cu ce seamana? “Bai”,asta-i gama iPhone,nu Galaxi! E si normal sa
    Semene intre ele cu seamana si iPad-urile si
    Mac-urile s.a.m.d. Cei care comenteaza ca o sa treaca pe samsugi nu au nico macar un 2 dar mai 5.